Wij hebben de leukste kinderactiviteiten voor je op een rijtje gezet. Van spannende uitjes tot educatieve musea met kids, er is voor ieder wat wils.
 

De beste activiteiten voor kinderen

  • Jeugdvoorstellingen: Laat je kinderen kennismaken met de magie van theater. Van hilarische komedies tot ontroerende verhalen, er is altijd wel een voorstelling die bij je kinderen past.
  • Middeleeuws Centrum: Stap terug in de tijd en ontdek hoe het leven in de middeleeuwen was. Een educatieve en leuke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.
  • DierenPark Amersfoort: Maak samen met jouw familie of vrienden onvergetelijke, warme herinneringen.

ʕ •ᴥ•ʔ

KIDS AGENDA - de leukste evenementen voor kinderen

Blijf op de hoogte van de leukste evenementen voor kinderen met onze kids agenda. Of het nu gaat om een spannende theatervoorstelling, een creatieve workshop of een leuk festival, je vindt het allemaal in onze agenda.

WILDE WILDLIFE WEEK - DIERENPARK AMERSFOORT

Geniet van een bijzondere week die helemaal draait om het beschermen van de natuur, zowel dichtbij huis als ver weg. De natuur heeft onze hulp hard nodig en samen kunnen we ervoor zorgen dat de prachtige dieren die onze planeet rijk is, een veilige toekomst tegemoet gaan. Jong of oud, deze week is er voor iedereen die de natuur een warm hart toedraagt. Kom je ook? Laten we samen de handen uit de mouwen steken voor een wildere en mooiere wereld!

Lees verder
Help mee!

ฅ՞•ﻌ•՞ฅ

NAAR HET MUSEUM MET DE KINDEREN - met rondleidingen, workshops en meer...

Maak van je uitje een educatieve ervaring door een bezoek te brengen aan een van de vele kindvriendelijke musea. Van het Mondriaanhuis tot het Flehite museum, er zijn tal van musea die speciale rondleidingen en workshops voor kinderen aanbieden.

THEATERFESTIVAL: LENTE-UITJES

Een gezamenlijk project van Stadsschouwburg Utrecht, Theater Kikker, Podium Hoge Woerd, De Lieve Vrouw, Bibliotheek Utrecht, Flint, Theater de Veerensmederij en Aan de Slinger, om zoveel mogelijk kinderen in de provincie Utrecht te laten beleven hoe mooi theater is. Ook dit jaar een afwisselend programma waar zeker wat moois voor je bij zit. Zien we je daar?

Lees verder
Bekijk het volledige programma

Leukste plekken om te eten & spelen

Na een dag vol activiteiten is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd. Er zijn tal van kindvriendelijke restaurants waar je samen met je kinderen kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

DE WERELD VAN KINDERACTIVITEITEN

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje, een educatief museum of een kindvriendelijk restaurant, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte activiteit voor jou en je kinderen. Ontdek de wereld van kinderactiviteiten en maak onvergetelijke herinneringen met je kids!

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste activiteiten, evenementen en restaurants voor kinderen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en mis niets meer!
Meer dan 15.000 Amersfoort-fans gingen je voor.