Winkelen

Shop 'till you drop!

Winkelen in Amersfoort = winkelen in één van de leukste shopsteden van Nederland. En het is een keer wat anders dan Amsterdam of Utrecht. Of je nou voor een dagje of weekendje komt: deze stad heeft een scala aan unieke winkels, boetiekjes en meer. Kom shoppen in de Krommestraat, scoor vintage op de Isselt en borrel op de Hof. Inspiratie nodig? Alle shoptips vind je hier! 

 

 • Winkelgebieden

  In amersfoort vind je uiteenlopende winkelgebieden. Ontdek wat ieder gebied eigen maakt! 

  Let's go shopping
  Winkelgebieden Amersfoort - Krommestraat - Stelletje wandelend door straat
 • Markten

  In Amersfoort zijn er iedere week verschillende markten. Scoor bloemen, stoffen, food producten, (vintage) kleding en meer.

  Naar de markt
  Markten Amersfoort - Headerfoto

 

Kom vintage winkelen in Amersfoort

In Amersfoort zijn veel verschillende vintage winkels te vinden. Van antiek tot retro en van kleding tot meubels. Speciaal voor jou hebben we dé vintage-winkels-route van Amersfoort opgesteld. Zo hoef je niet meer op zoek naar die leuke winkels, maar kun je het rondsnuffelen voor ín de winkels bewaren.

Lees verder
Let's go vintage!

 

 

3x winkeltips van locals ⇩ - Voor een gezellig dagje winkelen in Amersfoort

Laat je verrassen door bijzondere gebieden...

Het speciale van Amersfoort is dat je hier veel uiteenlopende gebieden, pleinen en straatjes hebt met ieder hun eigen sfeer. In deze bijzondere gebieden kan je meer dan alleen shoppen. Je vindt er levendige horeca, architectuur, een rijke geschiedenis, galeries, musea, bioscopen en meer. Wandel de stad in of pak de fiets en zie het zelf. 

Lees verder
Ga sfeer proeven
Praktische informatie - Stelletje met kaart in de hand