Winkelen

Shop 'till you drop!

Winkelen in Amersfoort = winkelen in één van de leukste shopsteden van Nederland. En het is een keer wat anders dan Amsterdam of Utrecht. Of je nou voor een dagje of weekendje komt: deze stad heeft een scala aan unieke winkels, boetiekjes en meer. Kom shoppen in de Krommestraat, scoor vintage op de Isselt en borrel op de Hof. Inspiratie nodig? Alle shoptips vind je hier! 

 

 • Winkelgebieden

  In amersfoort vind je uiteenlopende winkelgebieden. Ontdek wat ieder gebied eigen maakt! 

  Let's go shopping
  Winkelgebieden Amersfoort - Krommestraat - Stelletje wandelend door straat
 • Markten

  In Amersfoort zijn er iedere week verschillende markten. Scoor bloemen, stoffen, food producten, (vintage) kleding en meer.

  Naar de markt
  Markten Amersfoort - Headerfoto

 

 

3x winkeltips van locals ⇩ - Voor een gezellig dagje winkelen in Amersfoort

 

Kom winkelen bij Shop Amersfoort

Shop Amersfoort is dé brandstore van Amersfoort. Je haalt er unieke producten waar het hart van de Amersfoort-fan sneller van gaat kloppen. Wees er snel bij en scoor jouw limited edition Amersfoort T-shirt en meer. 

Lees verder
Vertel me alles

Laat je verrassen door bijzondere gebieden...

Het speciale van Amersfoort is dat je hier veel uiteenlopende gebieden, pleinen en straatjes hebt met ieder hun eigen sfeer. In deze bijzondere gebieden kan je meer dan alleen shoppen. Je vindt er levendige horeca, architectuur, een rijke geschiedenis, galeries, musea, bioscopen en meer. Wandel de stad in of pak de fiets en zie het zelf. 

Lees verder
Ga sfeer proeven
Praktische informatie - Stelletje met kaart in de hand