Verveel je nooit meer - Een agenda vol uitjes

Woon jij in regio Amersfoort? Of bezoek je haar graag? Dan is het Uitmagazine jouw beste vriend! In dit tweemaandelijkse blad vind je alles wat er te beleven valt. Van de nieuwste restaurants en winkels tot de beste exposities en feestjes. Jij kunt het Uitmagazine gratis bij jou thuis laten bezorgen. 

 

DAT WIL IK

 

HiER SCOOR JE HET MAGAZINE

Woon jij in regio Amersfoort en ontvang je de De Stad Amersfoort of de Leusder Krant? Dan vind je de krantenversie van het magazine eens in de twee maanden toegevoegd als bijlage. Wil je liever de luxe, glossy versie thuis ontvangen? Schrijf je dan in onderaan de pagina!

 

De glossy uitvoering is ook te verkrijgen op tal van locaties in de regio, waaronder:

 

             ★ hotels

             ★ culturele hotstpots, zoals musea en theaters

             ★ Bibliotheek Eemplein

             ★ de grotere horeca-gelegenheden 

             ★ de VVV

             ★ de Albert Heijn op het Eemplein en Euterpeplein

             ★ de Plus op de Arnemseweg

             ★ de Dirk van den Broek op de Groningerstraat

             ★ de COOP op de Hellestraat

Nog niet overtuIgd?

Blader dan door de laatste editie van het magazine. In deze editie staat een zomer vol fun centraal. Ontdek de Amersfoortse bucketlist, tips om toerist in eigen stad te spelen en de lekkerste spots voor een verkoelend ijsje! Natuurlijk staat dit nummer ook ramvol met de leukste evenementen, exposities en theatervoorstellingen. 

Lees verder
Show me!

Wat je kunt verwachten? - Dit en meer:

 

 

UitschrIjven?

Wil je het Uit in Amersfoort-magazine niet langer per post ontvangen? Je kunt je uitschrijven door een mail te sturen naar citymarketing@amersfoort.nl.