Leukste to do's en ACTIVITEITEN

Als je samen onze stad gaat ontdekken, dan wil je daar een onvergetelijke tijd van maken. En hoe kan dat beter dan met een originele activiteit? Volg bijvoorbeeld een biertour door Rock City, ontsnap uit één van de escape rooms, zing de longen uit je lijf tijdens karaoke of ga suppen op de Eem. Alle tips vind je hier!

 

Rock City Escape

Rock City Escape biedt een onvergetelijke en adrenalineverhogende ervaring, waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn om te kunnen ontsnappen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde escape room expert, bij Rock City Escape vind je gegarandeerd een uitdagende escape room die je nog lang zal bijblijven!

Lees verder
Scared?

Actuele ACTIVITEITEN - Wat ga jij doen deze week?

Er is nog veel meer te doen - Krijg je keuzestress? Dan doe je het toch gewoon allemaal!

Dierenpark Amersfoort is jarig!

Het is een jaar lang feest in Amersfoort, want Dierenpark Amersfoort is 75 jaar geworden! Niet alleen de dierentuin zelf is in de feeststemming, de gehele stad doet mee! Mis het niet en kom mee op ontdekkingsreis. Wanneer kom jij op bezoek?

Lees verder
Vier het mee!

Iets anders in gedachten? - Amersfoort heeft nog veel meer te bieden

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 14.000 Amersfoort-fans gingen je voor.