Leukste to do's en ACTIVITEITEN

Als je samen onze stad gaat ontdekken, dan wil je daar een onvergetelijke tijd van maken. En hoe kan dat beter dan met een originele activiteit? Volg bijvoorbeeld een biertour door Rock City, ontsnap uit één van de escape rooms, zing de longen uit je lijf tijdens karaoke of ga suppen op de Eem. Alle tips vind je hier!

 

Rock City Escape

Rock City Escape biedt een onvergetelijke en adrenalineverhogende ervaring, waarbij teamwork en communicatie essentieel zijn om te kunnen ontsnappen. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde escape room expert, bij Rock City Escape vind je gegarandeerd een uitdagende escape room die je nog lang zal bijblijven!

Lees verder
Scared?

Actuele ACTIVITEITEN - Wat ga jij doen deze week?

Er is nog veel meer te doen - Krijg je keuzestress? Dan doe je het toch gewoon allemaal!

European CIty of the Year fIetsroutes

Ben je klaar voor een fietsavontuur dat cultuur, architectuur en natuur perfect combineert? Dan zijn de European City of the Year fietsroutes door Amersfoort, de Europese stad van het jaar, jouw volgende bestemming. Fiets langs adembenemende monumenten en moderne hotspots, en ervaar de unieke mix die Amersfoort te bieden heeft.

Lees verder
Bekijk de routes

Bezoek Dierenpark Amersfoort!

Dierenpark Amersfoort is dé plek voor een dagje weg met de kids. Kom oog in oog met de meest indrukwekkende dieren of doe een educatieve speurtocht. Wanneer kom jij op bezoek?

Lees verder
Vier het mee!

Iets anders in gedachten? - Amersfoort heeft nog veel meer te bieden

Last van FOMO?

Met onze nieuwsbrief nooit meer! Wekelijks de leukste feestjes, to-do's en hotspots in je inbox.
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.