Onvergetelijke kinderactiviteiten Amersfoort

Het leukste dagje uit met kinderen

Op Tijd voor Amersfoort vind je de leukste tips voor kinderactiviteiten tijdens de weekenden en schoolvakanties. Ga op expeditie langs dier & dino in DierenPark Amersfoort. Of doe mee aan een creatieve workshop bij amersfoortse musea. Wat jullie ook gaan doen, tijdens een tussenstop geniet je van ranja of koffie in een van de vele kindvriendelijke restaurants. In Amersfoort beleef je onvergetelijke momenten met het gezin!

 

 

 

Top 5 kinderactiviteiten

 

 

Dit zijn de specials van komende maanden

De Amersfoortse theaterhuizen organiseren geregeld muzikale, grappige en spannende jeugdvoorstellingen. Bekijk het aanbod van theater De Lieve Vrouw, Flint en Holland Opera. Daarnaast zijn er regelmatig uitdagende speurtochten, creatieve workshops en andere uitjes waar je jouw kids blij mee maakt!

ZomerPretPas: Mondriaan 150 jaar

ZomerPretPas is een papieren boekje in paspoort vorm dat vol staat met leuke, spannende, grappige en ‘om nooit meer te vergeten’- avonturen die je in de zomervakantie kan beleven. Culturele, sportieve, natuur, creatieve en educatieve zomeractiviteiten voor kids van 2 t/m 14 jaar. De activiteiten zijn in de zomervakantie gratis of met korting te bezoeken, op vertoon van de ZomerPretPas. Dit jaar is het thema: Mondriaan 150 jaar.

Lees verder
Doe je mee?

 

 

 

Kunstvol Amersfoort

Op zoek naar leuke creatieve lessen voor kinderen tot 18 jaar? Kunstvol biedt een overzicht van alle cultuurlessen in Amersfoort. Van ballet tot hiphop en van muziek maken tot schilderen. Of ga je toch voor musical en toneel?

Lees verder
Ontdek het bij Kunstvol