Wij hebben de leukste kinderactiviteiten voor je op een rijtje gezet. Van spannende uitjes tot educatieve musea met kids, er is voor ieder wat wils.
 

De beste activiteiten voor kinderen

  • Jeugdvoorstellingen: Laat je kinderen kennismaken met de magie van theater. Van hilarische komedies tot ontroerende verhalen, er is altijd wel een voorstelling die bij je kinderen past.
  • Middeleeuws Centrum: Stap terug in de tijd en ontdek hoe het leven in de middeleeuwen was. Een educatieve en leuke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.
  • DierenPark Amersfoort: Maak samen met jouw familie of vrienden onvergetelijke, warme herinneringen.

ʕ •ᴥ•ʔ

KIDS AGENDA - de leukste evenementen voor kinderen

Blijf op de hoogte van de leukste evenementen voor kinderen met onze kids agenda. Of het nu gaat om een spannende theatervoorstelling, een creatieve workshop of een leuk festival, je vindt het allemaal in onze agenda.

DINOADVENTURES | DIERENPARK AMERSFOORT

De Dinorangers hebben jouw hulp hard nodig. Maak voor het eerst in de meivakantie samen met je familie een avontuurlijke tocht naar de dinobroedplaats in het Dinobos. Er zijn zelfs al dino’s uit hun ei gekropen. Maar gevaar ligt op de loer! Het verdwenen dinojong is meegenomen door een levensgevaarlijke, vleesetende dinosaurus die gekweekt is door een gestoorde professor. Help jij de Dinorangers om het dinojong weer terug te vinden en de gevaarlijke professor te pakken te krijgen? 

Lees verder
RUN!

ฅ՞•ﻌ•՞ฅ

OBSTACLE RUN AMERSFOORT MET DE KIDS

Op zondag 30 juni transformeert park Schothorst in een speeltuin voor jong en oud. Ren, klim en klauter over de elf opblaasobstakels die variëren van verschillende Stormbanen tot de nieuwe Spinning Wheel. Leuk om samen te doen met het hele gezin! 

Lees verder
FUN

NAAR HET MUSEUM MET DE KINDEREN - met rondleidingen, workshops en meer...

Maak van je uitje een educatieve ervaring door een bezoek te brengen aan een van de vele kindvriendelijke musea. Van het Mondriaanhuis tot het Flehite museum, er zijn tal van musea die speciale rondleidingen en workshops voor kinderen aanbieden.

Leukste plekken om te eten & spelen

Na een dag vol activiteiten is het tijd om te genieten van een heerlijke maaltijd. Er zijn tal van kindvriendelijke restaurants waar je samen met je kinderen kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

DE WERELD VAN KINDERACTIVITEITEN

Of je nu op zoek bent naar een leuk uitje, een educatief museum of een kindvriendelijk restaurant, wij helpen je graag bij het vinden van de perfecte activiteit voor jou en je kinderen. Ontdek de wereld van kinderactiviteiten en maak onvergetelijke herinneringen met je kids!

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

Wil je altijd op de hoogte blijven van de leukste activiteiten, evenementen en restaurants voor kinderen? Meld je dan aan!
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.