Beleef de Magie van Sinterklaas in Amersfoort

Sinterklaas Amersfoort is een jaarlijks hoogtepunt waar we allemaal naar uitkijken. De stad bruist van de activiteiten en de vreugde is voelbaar in elke hoek. Van de intocht tot het Sinterklaasfeest, Amersfoort is de plek om te zijn tijdens deze feestelijke periode.

Sinterklaas Activiteiten 2023 in Amersfoort

Amersfoort biedt een breed scala aan Sinterklaas activiteiten. Van de traditionele intocht van Sinterklaas tot aan de gezellige Sinterklaasfeesten. Het is een tijd van plezier, cadeautjes en natuurlijk pepernoten. Enkele hoogtepunten zijn:

  • De intocht van Sinterklaas: een spectaculair evenement waarbij Sinterklaas en zijn Pieten aankomen in de stad. Een feest voor jong en oud!
  • Sinterklaasfeesten: verschillende feesten worden georganiseerd in de stad, waarbij kinderen de kans krijgen om Sinterklaas te ontmoeten en te genieten van allerlei leuke activiteiten.
  • Sinterklaas in de bioscoop: een unieke kans om Sinterklaas in het echt te zien, terwijl je geniet van een leuke film.

Blijf op de hoogte van alle Sint activiteiten via Facebook en Instagram

Ontdek de SInterklaas Intocht In Amersfoort

De Sinterklaas intocht 2023 in Amersfoort is een evenement dat je niet wilt missen. Het is een dag vol plezier en opwinding, waarbij Sinterklaas en zijn Pieten aankomen in de stad. De intocht is een geweldige manier om het Sinterklaasseizoen te beginnen en een onvergetelijke ervaring voor zowel kinderen als volwassenen.

Geniet van het Sinterklaasfeest in Amersfoort

Het Sinterklaasfeest in Amersfoort is een hoogtepunt van het seizoen. Met allerlei activiteiten, van het ontmoeten van Sinterklaas tot het genieten van heerlijke pepernoten, is er voor ieder wat wils. Het is een tijd van vreugde en samenzijn, waarbij de magie van Sinterklaas echt tot leven komt

SINTERKLAAS PROGRAMMA 2023

Sinterklaas en de Pieten kunnen niet wachten om de kinderen eindelijk weer te zien na al die gekke jaren. Kom jij ook langs bij een van de activiteiten?

Lees verder
Bekijk het programma

SINTERKLAAS SNOEPGOED - Zo ben jij verzekerd van de beste snacks op Sinterklaasavond

SINTERKLAAS KLEURPLAAT

Sinterklaas is dol op mooie kleurplaten. Dus uitprinten en kleuren maar! Je kan hem in je schoen doen of zelf bewaren maar je mag hem ook inleveren bij de schoorsteen of de brievenbus van Sinterklaas. Doe je er een envelop met adres en postzegel bij dan ontvang je een persoonlijk bericht van Sinterklaas en de schrijfpieten! KEIleuk toch?!

(P.S. voor alle papa’s en mama’s: om het nog persoonlijker te kunnen maken is leeftijd, welke groep op school of misschien lievelingsspeelgoed leuk om er stiekem bij te vermelden op een briefje).

Pathé Bioscoop Amersfoort
Print deze kleurplaat uit, kleuren maar en als je deze inlevert bij Pathé (even laten zien voordat je de kleurplaat in de brievenbus doet) dan ontvang je ook nog een vrijkaartje voor Pathé! (Deze actie is alleen voor kinderen).

Lees verder
Download hier

Kom en Beleef Sinterklaas in Amersfoort

Of je nu een local bent of een bezoeker, Sinterklaas in Amersfoort is een ervaring die je niet wilt missen. Van de intocht tot het Sinterklaasfeest, er is zoveel te zien en te doen. Dus waar wacht je nog op? Kom en beleef de magie van Sinterklaas in Amersfoort!

OOK VRIJWILLIGER WORDEN?

De activiteiten in Amersfoort Sinterklaasstad worden met veel plezier georganiseerd en uitgevoerd door vrijwilligers. Jouw bijdrage is welkom!

Lees verder
Meer info!

Sponsors & Partners - Dankzij onderstaande partners en sponsoren, zijn de activiteiten van Amersfoort Sinterklaasstad mogelijk.