Winter in Amersfoort

Vier de winter in Amersfoort!

Kun jij niet wachten tot er sneeuw ligt en de lichtjes in de stad weer beginnen te branden? Of mis je toch de zomer stiekem al? Hoe dan ook: een stedentrip in de winter naar Amersfoort brengt heel wat moois met zich mee. Of je nou voor een dagje of weekend komt, er is van alles te zien en beleven! En dit jaar al helemaal, want 3FM Serious Request komt naar De Nieuwe Stad. Ook zijn er een hoop leuke activiteiten en uitjes in de binnenstad. Laat die winterse citytrip maar komen!
 

 

 

 

 

3FM Serious Request komt naar Amersfoort!

3FM komt dit jaar in actie voor het Wereld Natuur Fonds en het Glazen Huis keert terug! 3FM-dj's Sander Hoogendoorn, Frank van der Lende, Jorien Renkema en Rob Janssen worden in Amersfoort bij De Nieuwe Stad opgesloten om platen te draaien voor geld. Zien we je in de week voor kerst (18 tot en met 24 december)?

Lees verder
Kom in actie

 

 

Save the date: Countdown033

Tijdens oudejaarsavond staat Onze Lieve Vrouwetoren volledig in het middelpunt en verbindt ze alle Amersfoorters tijdens een visueel spektakel. Met video-effecten en beelden, die op en rond de toren verschijnen. Dat wil jij niet missen!

Lees verder
Check it out

 

 

 

Winkelen tijdens de winter - Wandel langs alle kerstlichtjes en shop bij jouw favorieten

 

 

 

Ga lekker wandelen - De leukste winterwandelingen in Amersfoort

Mis niks in Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 11.000 Amersfoort-fans gingen je voor.