Ontdek de natuur in DierenPark Amersfoort

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur in DierenPark Amersfoort? Dit is dé plek waar jong en oud zich kan verwonderen over de meest bijzondere dieren. Een dagje weg met de kids wordt hier gegarandeerd een succes. Met een breed scala aan diersoorten, speeltuinen en educatieve programma's is er voor ieder wat wils. DierenPark Amersfoort is niet zomaar een dierentuin; het is een wereld waar je samen met je kinderen op ontdekkingstocht gaat en waar je de natuur op een interactieve manier beleeft.

 

Een bos vol avontuur

Het DierenPark is een echt bos vol avontuur. Elke wereld die je betreedt, is anders en nodigt uit tot ontdekken. Ga op reis door het tijdperk van de dino's in ons Dinobos of duik op tussen de prairiehondjes.

Klim en klauter door het park

In ons park is geen dag hetzelfde. Terwijl je over de Klim Alles-route slingert, kun je zomaar oog in oog komen te staan met een nieuwsgierige aap. Of wat dacht je van een vaartocht langs giraffen en zebra's? Het kan allemaal in DierenPark Amersfoort.

Lees verder
Klim en klauter mee!

Beleef een spannend kids uitje

Een bezoek aan DierenPark Amersfoort is het perfecte kids uitje. Waarom? Omdat er naast het bewonderen van dieren ook veel te leren en te spelen valt. Hier zijn enkele hoogtepunten:

  • Ontmoet de dieren: van de indrukwekkende olifanten tot de speelse apen
  • Educatieve speurtochten: leer spelenderwijs meer over de dieren en hun leefomgeving
  • Speeltuinen: klimmen, glijden en schommelen tussen de dieren

Een dagje weg vol verrassingen

Een dagje weg naar DierenPark Amersfoort zit vol met verrassingen. De dierentuin is zo ontworpen dat er achter elke hoek iets nieuws te ontdekken valt. De paden leiden je langs de meest uiteenlopende habitats, van de Afrikaanse savanne tot de diepe oceaan. En met de speciale kinderroutes, zoals de Klim Alles-route, is er voor de avontuurlijke kids altijd een uitdaging te vinden.

Dieren in de stad

Evenementen voor iedereen - Van educatieve workshops tot gezellige familiedagen, er is voor ieder wat wils.

Ontmoet onze Amersfoortse DIERENVRIENDEN

Jouw bezoek aan Dierenpark Amersfoort

Een bezoek aan DierenPark Amersfoort is meer dan alleen een leuk dagje weg. Het is een ervaring die je dichter bij de natuur brengt en waardevolle herinneringen creëert. Of je nu komt voor de dieren, de speeltuinen of de educatieve elementen, je gaat gegarandeerd een geweldige tijd tegemoet. Plan je bezoek, koop je tickets online en bereid je voor op een dag vol plezier en ontdekkingen. Tot snel in DierenPark Amersfoort!

 

Tips voor na je bezoek

LAST VAN FOMO?

Nooit meer met onze nieuwsbrief! Meld je aan en ontvang wekelijks de leuke activiteiten, hotspots en winacties in je inbox.
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.