In Amersfoort kun je fantastisch sporten. Niet alleen omdat we zoveel verschillende sporten aanbieden, maar ook omdat er allerlei sportevenementen zijn waar jij gezellig aan mee kunt doen. Ga zelf actief bezig of neem iemand mee. Welke uitdaging ga jij aan?

 

Houd een plekje VRIJ IN je agenda - deze sportevenementen mag je echt niet missen!

SportverenIgIngen in Amersfoort - Klik voor meer info!

Femke Bol pakt weer goud op het WK! - Na de 400m horden, ook goud op de 4x 400m estafette!

Femke Bol stond op zondag 27 augustus samen met Saalberg, Klaver en Peeters aan de start van de 400m estafette op het WK in Boedapest. Bol kreeg als laatste het stokje overhandigd om de race af te maken. Op het moment van het ingaan van de slotronde liep ze als derde, maar door een enorm eindsprint maakte Bol dit helemaal goed op de slotloopsters van Groot-Brittannië en Jamaica. Met een fenomenale eindsprint op de Britse Nicole Yeargin en de Jamaicaanse Stacey Ann Williams eindige team oranje op een fantastische 1e plek!

Foto: ANP

Lees verder

De Game Changers Podcast

In deze podcast hebben studenten van HU Utrecht (locatie Amersfoort) het uitgebreid over padellen en bolderen.
 

Wat houden deze sporten eigenlijk in? Fanatieke sportievelingen Rik en Frank delen hun eigen sport met elkaar. Ook spreken ze met Fien Vermeulen over Alpe du Fles.
 

Meer podcasts van Tijd voor Amersfoort? Check ons op YouTube of Spotify

 

DIVERSITEIT AAN SPORTEN - WAT GA JIJ UITPROBEREN?

Bekende Amersfoortse sporters

Onze sporttips!

Meer Amersfoort ontdekken? - Genoeg te doen!

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over sportevents, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.