Uitgebreid borrelen is altijd een goed idee. Of je nu wilt bijpraten met je vriend(inn)en of het weekend wilt inluiden met collega's. In ons historische centrum heb je genoeg leuke plekken om dit te doen. Je moet ze alleen zien te vinden. Met deze tips helpen we je daar graag een handje bij!

 

Wijnbars & bierbrouwerijen

Cocktails!

De dag afsluiten met een heerllijke cocktail. Wij hebben voor jou HET lijstje met de lekkerste en de leukste cocktailbars.

Bij WestWing Cocktailbar bijv. komt het concept 'Speak Easy bar' weer tot leven. Reserveer, ga op zoek naar de verborgen deur, open hem met de geheime code en je belandt in een geheime wereld die voor een paar gelukkige beschikbaar is...

Lees verder
Dit wil ik!

Drankje van de maand!

Iedere maand lichten we een lokaal gebrouwen drankje uit. Op zowel alcoholisch als non-alcoholisch gebied weten Amersfoorters wel raad. Of je nu gaat voor een overheerlijke wijn, een fris biertje, een bijzondere cocktail of een speciaalfris: in Amersfoort wordt het gemaakt!

Met deze maand in de spotlight: Bergpaviljoen Rosé!

Lees verder
Delicious!

Borrelen in het centrum van Amersfoort

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.