Borrelen

Proost op Amersfoort!

Uitgebreid borrelen is altijd een goed idee. Of je nu wilt bijpraten met je vriend(inn)en of het weekend wilt inluiden met collega's. In ons historische centrum heb je genoeg leuke plekken om dit te doen. Je moet ze alleen zien te vinden. Met deze tips helpen we je daar graag een handje bij!

 

Wijnbars & bierbrouwerijen

 • Rock City Brewpub

  Geniet van een tapwand met 21 kranen met craft bieren geproduceerd in de Rock City ketels, waar je vanuit je stoel zicht op hebt.

  Tap een biertje
 • Wijnbar Zuster Margaux

  Tussen de oude muren met een rijk verleden kunt u in alle rust genieten van fijne gesprekken, mooie herinneringen en wereldse wijnen.

  Doe mij maar wijn!
 • Stadsbrouwerij De Drie Ringen

  Al ruim 20 jaar brouwt de Stadsbrouwerij De Drie Ringen op een ambachtelijke wijze in Amersfoort haar bieren.

  Ambachtelijk bier
  De Drie Ringen Amersfoort - bier

Wijn & kaas: wat wil je nog meer?

Op #cheesythursday en #cheesysunday kun je weer genieten van de heerlijke kaasfondue special bij Zuster Margaux! Dit jaar hebben ze nog een verrassing, want onze klassieke kaasfondue heeft een zusje gekregen, namelijk de kaasfondue met truffel! Trommel dus snel alle kaas- & truffelfanaten op en reserveer jouw kaasbeleving op de donderdag- en zondagavond.

Lees verder
Dit wil ik!

Borrelen in het centrum van Amersfoort

Drankje van de maand!

Februari 2023

Iedere maand lichten we een lokaal gebrouwen drankje uit. Op zowel alcoholisch als non-alcoholisch gebied weten Amersfoorters wel raad. Of je nu gaat voor een overheerlijke wijn, een fris biertje, een bijzondere cocktail of een speciaalfris: in Amersfoort wordt het gemaakt!

Met deze maand in de spotlight: TUUR!

Lees verder
Op avonTUUR
TUUR - Februari 2023