Laat je volop INSPIREREN

Maak van jouw bezoek aan Amersfoort een onvergetelijke ervaring. Houd je van indrukwekkende tentoonstellingen, ben je dol op lekker eten of struin je graag door de winkelstraten? Laat je verrassen door de ultieme citytrip-tips van onze locals. Veel leesplezier!

Ontdekken

Waar heb je zin in? Lekker actief bezig zijn of toch liever relaxen? Ontdek de meest uiteenlopende tips om onze Keistad te ontdekken en vooral waarom ze de moeite waard zijn om een bezoek te brengen.

Winkelen

Een dagje shoppen is nooit vervelend. Maar welke winkels wil je in Amersfoort écht niet missen? In de blogs over winkelen geven we je tips over vintage winkels, boetiekjes en nog veel meer.

Horeca

Hmmmm... Bij jouw bezoek aan Amersfoort mag lekker eten niet ontbreken. We zijn niet voor niets een bourgondische stad. Onze locals helpen je in deze horeca blogs een keuze te maken. Bon appetit!

Kunst & Cultuur

Amersfoort barst van musea, theater en cultuur. Maar wat zijn nou de pareltjes die jouw bezoek uniek maken? Haal inspiratie uit onze blogs over kunst & cultuur. Wedden dat jij niet meer weg wilt uit Amersfoort?! 

Stay up-to-date

De laatste updates over winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan!
Meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.