Voor welke wandelroute ga jij?

Ken jij iedere paddenstoel en grasspriet in het park bij jou om de hoek? Ga eropuit en ontdek wat er allemaal te wandelen valt in Amersfoort en omgeving!

Het is heerlijk stappen tellen langs de kabbelende wateren, door de dichtbegroeide bossen en over de uitgestrekte zandvlakten. Of maak een themawandeling. Als fanatiek koffieslurper haal jij jouw koffie to-go iedere keer bij een ander koffietentje van de Amersfoortse koffie bucketlist.  

Stadswandeling en Bierproeverij

Door de eeuwen heen heeft Amersfoort een flinke reputatie als bierstad opgebouwd. Samen met een gids ontdek je alle oude straatjes, pleinen en grachten. Krijg je dorst van al die feitjes over het gerstenat? Na afloop proef je de bieren die worden gebrouwen bij De Drie Ringen. Reserveren kan via info@dedrieringen.nl

Lees verder

Leuk voor tijdens het wandelen!

De Mirakelse wandelroute

Geïnspireerd door de documentaire van het Mirakel hebben wij een Mirakelse Wandelroute samengesteld. In deze route verbinden we het verleden en het heden van Amersfoort op een unieke manier. Zo ontdek je Amersfoort als nooit tevoren!

Lees verder
Ontdek het verhaal

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 14.000 Amersfoort-fans gingen je voor.