Een perfect verjaardagscadeau vinden is nogal een uitdaging. Je moet rekening houden met interesses, smaak, lievelingskleur, noem maar op! Of je nu zoekt naar handgemaakte kunstwerken, hippe modeaccessoires of stijlvolle producten: Amersfoort biedt een scala aan mogelijkheden! Wij hebben een route met de leukste cadeauwinkels in Amersfoort voor je uitgestippeld.

Things to Love

Deze toffe vintage winkel vind je op het Sint Jorisplein in Amersfoort. Je bent hier niet alleen aan het juiste adres voor kwalitatief goede vintage kleding, maar ook voor leuke woonaccessoires, kaartjes, boekjes, sieraden en andere toffe verjaardagscadeaus. De winkel heeft een gevarieerd aanbod aan vintage kleding voor dames, heren en kinderen. De collectie wordt bijna dagelijks aangevuld met 25 items. Van klassiek tot trendy en van sportief tot chique, je kan de winkel niet verlaten zonder te slagen!

 Sint Jorisplein 30

Tara

Is de gelukkige ontvanger van het cadeau spiritueel ingesteld? Dan is Tara dé winkel om een kijkje te nemen! Hier vind je alles voor liefhebbers van spirituele cadeaus en bewuste geschenken. Met een uitgebreide selectie aan edelstenen, wierook, yogamatten, meditatiekussens, boeken en muziek, zit er voor elk budget wel wat geschikts tussen. Door de rustgevende sfeer die er in deze winkel heerst, wordt de zoektocht naar een cadeautje een ontspannen ervaring!

 Krommestraat 29

Hadaya

Wil je een verjaardagscadeau kopen waar het woord ‘uniek’ nog net niet op het geschenk geschreven staat? Breng een bezoekje aan Hadaya! In dit gezellige winkeltje in een zijstraat van de Hof kijk je je ogen uit. In deze stralende setting vind je een brede selectie aan internationale interieuraccessoires uit onder andere India, Mexico, Senegal en Ghana. Als dat nog niet bijzonder genoeg is: veel producten in deze winkel zijn met de hand gemaakt!

 Achter Het Oude Stadhuis 4

Hop

Op zoek naar een verjaardagscadeau voor de bierliefhebber? Dan ben je bij Hop aan het juiste adres. Deze bierwinkel heeft meer dan 500 (!) verschillende speciaal bieren op de planken staan. Van Amersfoortse brouwers als Rock City en De Drie Ringen tot de beste Belgische brouwsels en zelfs Braziliaanse bieren! Cadeautje of niet: voor elke bierliefhebber is er hier wel iets nieuws te ontdekken!

 Achter Het Oude Stadhuis 2

Exposa

Bij Exposa komen kleurrijke kleding en hippe sieraden samen. Het maakt niet uit in welk seizoen je shopt: de winkel heeft altijd een leuk assortiment aan kleding, sieraden en tassen. In hun knusse pandje aan de Krommestraat helpen de vriendelijke medewerkers je op weg met de zoektocht naar een fashionable verjaardagscadeau.

 Krommestraat 7

Spellenpoort

Al jaren is Spellenpoort een begrip in Amersfoort en omgeving. Zij krijgen jong en oud enthousiast over het spelen van spellen. Zelfs de doorgewinterde spelfanaten weten ze te helpen bij het vinden van nieuwe uitdagingen. De winkel heeft een groot assortiment aan familie-, bord-, kaartspellen en puzzels. Ook kan je hier terecht voor uitleg, een kijkje in de doos, toernooien en puzzelmiddagen.

 Scherbierstraat 4

Blur


Blur is een conceptstore die je simpelweg niet met lege handen kunt verlaten. Je vindt hier de leukste cadeaus voor een ander óf jezelf. Woonaccessoires, vintage kleding, sieraden, boeken, kaartjes, bloemen en planten – allemaal vernieuwende producten die ontzettend mooi, maar ook hartstikke duurzaam zijn. En dat maakt de producten toch nét even iets leuker om te geven en te krijgen!

 Mooierstraat 18

Pracht & Praal

Deze gloednieuwe cadeauwinkel mixt elegantie en stijl met betaalbaarheid. De items worden zorgvuldig uitgekozen en beperkt ingekocht. Zo blijft de collectie van Pracht & Praal gevarieerd en uniek. Van heerlijk reukende geurblokjes tot een tafellamp: voor een zacht prijsje geef je een limited edition cadeau!

 Langestraat 70