Ga je gezellig een dagje shoppen met vriendinnen in Amersfoort? Dan mag je de Kamp absoluut niet overslaan! Achter de historische Kamperbinnenpoort schuilen de verborgen parels. Het is een plek die misschien wat minder bekend is bij het grote publiek, maar juist daarom vind je er unieke boetieks en ontmoet je er vooral locals. Deze 6 winkels zijn wellicht nog niet op je radar verschenen, maar verdienen absoluut een plekje op je shoplijstje.

KEIZERIN BOETiEK

Vlak achter de Kamperbinnenpoort vind je Keizerin boetiek. Zij verkopen de hipste duurzame merken. Denk aan: ArmedAngels, Givn, Gola, Organication, SKFK en Thinking Mu. Van kleding tot accessoires, je kunt je helemaal in het nieuw steken. En natuurlijk hebben ze ook een prachtige selectie aan sneakers. Je zult er zeker iets speciaals vinden.

SKITZO

De sieraden bij Skitzo zijn al meer dan 25 jaar een begrip in Amersfoort. Elk stuk is een unieke creatie, met liefde handgemaakt in Nederland. Van trendy tot tijdloos, de collectie blijft vernieuwen. Laat je inspireren door de diversiteit en creëer je eigen stijl. Ook voor custom designs en reparaties zit je bij Skitzo goed!

FLUPS

FLUPS, de afkorting voor Fashion Lending & Upcycle Store, is dé bestemming voor duurzame mode met een twist. Je vindt er luxe tweedehands kleding die je kunt lenen, duurzame designer kleding, vintage items of items gemaakt van dingen die normaal weggegooid worden. Of je nu koopt of leent, bij FLUPS loop je altijd de deur uit in een toffe nieuwe outfit met een verhaal.

TERRE DES HOMMES

Nog verder snuffelen tussen duurzame kleding? Dan is Terre des Hommes jouw volgende stop! Hier vind je een prachtige selectie kleding, speelgoed en accessoires, allemaal met zorg samengesteld en liefdevol gesorteerd door de toegewijde vrijwilligers.

BLOEMBINDERIJ ALL SEASONS

Breng kleur in je huis met Bloembinderij All Seasons. Hier kun je terecht voor het samenstellen van prachtige boeketten, variërend van schattige veldboeketten tot indrukwekkende XXL-boeketten.

Na een dagje shoppen ben je vast toe aan wat lekkers! Gelukkig hoef je niet ver te zoeken, want op de Kamp kun je terecht voor een heerlijke lunch of diner bij verschillende restaurants.