De meningen over goede voornemens zijn ieder jaar verdeeld. Je hebt team 'ik heb een heel lijstje' en team 'ik geloof er niet in'. Bij welke van de twee jij ook hoort: een nieuw jaar brengt altijd nieuwe uitdagingen, kansen en ervaringen met zich mee. En die treed je het beste tegemoet wanneer jij je helemaal jezelf voelt!

 

Beauty Lounge Amersfoort en Salon de Nieuw Stad - ADEM IN, ADEM UIT

Te beginnen met een ontspannen lichaam en rustig hoofd. Hoe gezellig de feestdagen ook zijn; het is niet gek als je er even van moet bijkomen. Dat is snel gepiept met een ontspannende hotstone- of voetmassage bij Beauty Lounge Amersfoort. Indien je geld iets te hard heeft gerold in december, hebben we de perfecte budgettip voor je! Bij Salon de Nieuwe Stad worden ambitieuze studenten klaargestoomd tot vakspecialisten op het gebied van hair & beauty. Voor een zacht prijsje boek je hier massages en beautybehandelingen.

 

MooIe kledIng bIj Sissy Boy, Exposa en Jac Hensen - FASHION FORWARD ‘24

Zo. De binnenkant is weer op orde. Tijd om de buitenkant in een nieuw jasje (of trui) te steken! Dat kan op een boel plekken in het centrum, maar een aantal winkels wil je zeker niet missen. Sissy Boy bijvoorbeeld! Zowel mannen als vrouwen kunnen hier terecht voor trenditems met een eigenzinnige twist. Exposa is een schattig boetiekje gevuld met handgemaakte sieraden en hippe dameskleding. De mannen nemen de afslag naar Jac Hensen. Hier wachten rekken vol stijlvolle kleding op je!

 

Søstrene Grene en Stoer & Sober Wonen - HOME MAKE-OVER

Next! Een gezellig thuis is een onmisbaar ingrediënt om stralend het nieuwe jaar in te gaan. De klussers en interieurstylisten onder ons weten wat goed voor energie een nieuw interieur geeft. Je hoeft natuurlijk niet gelijk je hele huis ondersteboven te keren. Een paar nieuwe details doen al veel! Die scoor je onder andere bij Søstrene Grene en H&M Home. Zin in een rigoureuze make-over? Bij Zitgeluk en Sober & Stoer Wonen vind je prachtige, moderne meubels.

 

De leukste workshops in Amersfoort - HOBBY TIME = ME TIME

Het oppakken van een nieuwe hobby is een geweldige manier om stralend door de donkere maanden heen te komen. Vind je al een tijdje dat je nieuwe dingen moet ondernemen? Dan is dit jouw seintje om het te gaan doen! Wat dacht je van een Barista-workshop bij Little Roastery? Kijk ook vooral tussen het aanbod van Scholen in de Kunst en Volksuniversiteit Amersfoort. Een greep uit het aanbod: wijnproeven, edelsmeden, een nieuwe taal leren of je eigen tuin ontwerpen!