Het vriendinnenuitje van het jaar!

Gaan jullie er binnenkort lekker tussenuit met vriendinnen? Amersfoort is de perfecte stad voor een gezellige stedentrip! Met hippe restaurants, vintage winkels, uiteenlopende musea, 3 nationale natuurgebieden en unieke boetiekjes langs de grachten is het een uitdaging om je in Amersfoort te vervelen. Wat gaan jullie doen tijdens een vriendinnenuitje?
 

  Fotogenieke binnenstad
  Levendige pleinen
  Prachtige natuurgebieden
  Fantastische musea
 

Jullie komen toch ook langs? Boek hier alvast een hotel. 


 

Plan samen een gezellige activiteit 

Tips voor een hapje eten in Amersfoort

Bij jullie bezoek aan Amersfoort mag lekker eten niet ontbreken. Of jullie nou komen ontbijten, lunchen, high tea'en, koffie drinken of 's avonds uit eten gaan: in onze stad kan het allemaal. Eet smakelijk!
 

Amersfoort: stad met een bruisend festivalleven

Wij Amersfoorters zijn dol op festivals. Jullie ook? Vergeet dan niet de festivalagenda te checken. Of je nu houdt van kunstzinnig straattheater of keiharde technofeestjes: Amersfoort heeft het allemaal! ♥

Lees verder
Festival vibes incoming 

Winkelen bij lokale ondernemers

Amersfoort heeft een scala aan unieke winkels, boetiekjes en meer. Kom winkelen in de Krommestraat, scoor vintage op de Isselt en ga langs bij grote merken in de Langestraat. Shoppen maar! 

Ontdek de nieuwste exposities

Duik eens een van de Amersfoortse musea in en bezoek indrukwekkende tentoonstellingen of exposities. Zo is er actuele kunst in Kunsthal KAdE te zien, veel geschiedenis in Museum Flehite en moderne kunst in Musiom. Wat wordt jullie volgende vriendinnenuitje?

Bekijk de actuele exposities
Of laat je verrassen door het culturele aanbod

Lees verder