Op 23 september raast Popronde als een muzikale wervelstorm door de stad. Dit reizende muziekfestival biedt ieder jaar een podium aan zo’n 100 opkomende talenten uit Nederland. Zij krijgen de kans om de bühne te betreden buiten hun eigen regio. Laat je verrassen door een explosie aan muziekstijlen – in jouw favoriete kroeg óf op een locatie die normaalgesproken niet programmeert.

Ontdek nieuwe artIesten en muziekstIjlen

Popronde is een showcasefestival: je krijgt de kans om nieuwe bands, artiesten en muziekgenres te ontdekken. De toegang van alle locaties is gratis, waardoor je zo veel optredens kunt bijwonen als je wil! Niet alleen de programmering is veelzijdig; ook de locaties verschillen van grootte en sfeer. 

Lees verder

Deelnemende artiesten - Maak vast kennis met een aantal opkomende sterren

Locaties - van poppodium tot tattooshop -hier moet je zijn!

Dit moet je weten over Popronde Amersfoort - Hop langs de infostand, stem op jouw favo artiest en meer!

Wist je dat...

Een aantal deelnemers uit de geschiedenis van Popronde nu hun eigen zalen vullen? Denk aan artiesten als Racoon, De Staat, Dotan en Chef’Special. Wil jij vast kennismaken met de verslavende tracks van deelnemers van Popronde 2023 en voorgaande jaren? Zet dan de Spotify playlist op en draai jouw favorieten grijs.

Lees verder
Listen now!

En doorrrrrr

Een legendarisch avondje uit

Een legendarisch avondje uit

Na afloop van Popronde dreunen de lekkere beats nog uren door. We gaan nog niet naar huis! Duik met ons het Amersfoortse nachtleven in. 

Begin de avond met de bovenste beste burgers

Begin de avond met de bovenste beste burgers Hamburger

Wie houdt er nou niet van een stevige burger om eens lekker je tanden in te zetten? Wij vertellen je waar je de meest sappige burgers van de stad scoort. 

Amersfoort muziekstad

Amersfoort muziekstad

Keistad én muziekstad. Amersfoort is het allebei. Klanken en harmonieën, ritmes en melodieën: dwaal door het historische centrum en je zult ze horen. Ontdek het zelf!