Dit is Amersfoort Muziekstad!


Keistad én muziekstad. Amersfoort is het allebei. De Kei vind je aan de Stadsring, de muziek is overal. Klanken en harmonieën, ritmes en melodieën: dwaal door het historische centrum en je zult ze horen. Waar komen ze vandaan? Het antwoord volgt vanzelf. Voor je het weet nemen de opzwepende geluiden je mee, brengen ze een euforische lach op je gezicht en laten ze je dansen zoals alleen steengoede muziek dat kan.

 

Waar ben je eigenlijk? Goeie vraag. In een van de vele podia van de stad in elk geval, oog in oog met lokale beloftes of ervaren giganten. De Amersfoortse traditie is rijk, de toekomst veelbelovend. Ervaar het zelf. Kom naar 033 en dompel je onder in keistedelijke klanken. Wij wijzen je alvast de weg. Want er is zoveel te kiezen en er valt zoveel te genieten. Een warm welkom aan de liefhebber - dit is Amersfoort Muziekstad! 

 

 

Dit wil je als muziekliefhebber niet missen!

Muzikale fakkeldragers

Hulp nodig bij je muzikale ontwikkeling?

Muziekruimtes

De muzikanten onder ons krijgen na zo’n winkelrondje vast zin om zelf te spelen. Dat treft, want er zijn genoeg plekken in Amersfoort waar dat kan. Dit zijn de oefenruimtes en opnamestudio’s waar je terechtkunt als je uit Amersfoort en omgeving komt.

Lees verder
Check het aanbod
Studio FCG mensen in de studio

Vanaf nu ben jij altijd de eerste

De laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities en foodhotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Meer dan 15.000 Amersfoort-fans gingen je voor.