Zonder talent geen toekomst!

De keistad bulkt van het muzikale talent. Zit er iets in het water van de Eem? Dat blijft mysterieus. Wel zeker is dat er in Amersfoort talrijke initiatieven zijn die volop ruimte bieden aan talentontwikkeling. 

Artiesten en muzikanten met potentie

Kosmik richt zich op ontplooiing van muzikale beloftes uit de regio. Bijvoorbeeld met Elevator, een persoonlijk ontwikkeltraject voor opkomende urban makers van allerlei disciplines. Ook heeft Kosmik samen met Fluor en De Coöperatie uit Utrecht het Mastertraject op poten gezet, waarin een jonge artiest met potentie een jaar lang begeleid wordt en handvatten aangereikt krijgt. Zo kun jij je doel om landelijk door te breken vergroten!

Lees verder
Meer weten over Kosmik

Deze Amersfoortse intitiatieven wil je eens bekijken

Stichting-FCG

Het platform voor livemuziekbeleving in Amersfoort Muziekstad, van rock tot klassiek! Kom maar op met je ideeën. Met die houding stelt aanjager Bernard van Gellekom, en in zijn kielzog mede-aanjager Bram Groeneveld, zich open naar talent in 033. Zijn muziekbolwerk in het Soesterkwartier is een zoete inval voor jonge muzikanten die gretig zijn om zichzelf te ontwikkelen. Schroom dus niet om eens aan te kloppen bij Stichting-FCG!

Lees verder
Klop aan!

Nog meer initiatieven

  • Per Expressie

  • Broedplaats OOSTWEST