Genieten aan het water

In de Eemhaven is van alles te doen! Huur bijvoorbeeld een bootje en vaar de prachtige Eem af. Daarna kun je gezellig een hapje eten bij de Saffraan, KROAST of Zandfoort aan de Eem. Heerlijk overnachten doe je natuurlijk op de Vita Nova of op de camperplaats. Hieronder vind je alle informatie over de Eemhaven. Wanneer kom jij langs?

De Eemhaven

Direct aan de haven grenzen gezellige gebieden als het Eemplein, met onder andere Kunsthal KAdE, en De Nieuwe Stad. Beide met hun eigen unieke karakter. Ook loop je vanaf de haven zo onder de Koppelpoort door, het oude Middeleeuwse centrum van Amersfoort in. Heb je meer behoefte aan rust en natuur? Wandel dan de andere kant op en ontdek het prachtige natuurgebied langs de Eem.

 

Lees verder
Meer info

Praktische informatie

Tarieven

Het tarief over de periode van 1 april tot 1 november bedraagt € 1,40 per strekkende meter en over de periode van 1 november tot 1 april € 0,70 per strekkende meter, inclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van genoemde faciliteiten.


Het tarief van de camperplaats bedraagt € 12,- per camper, per dag gedurende het gehele jaar (we maken hier dus geen onderscheid in lengte).

*Tarieven 2023

 

Bruggen

Van 1 april tot 1 november worden de Koppelbrug en de Kwekersbrug dagelijks bediend tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Alleen tussen 16.30 uur en 17.30 uur zijn de bruggen gesloten. Dit in verband met de spits. De brugwachter is te bereiken op (033) 461 57 97. 
 

Contact

De (dienstdoende) havenmeester komt dagelijks meerdere keren langs. Kijk voor informatie op het publicatiebord, halverwege de passantensteiger op de kade en bij het sanitair gebouw.

 

Kantoor haven- en marktmeester: Hof 2 (naast de Sint Joriskerk).
Telefoonnummer: (033) 469 50 70

                        

Kom een lekker hapje eten - Ontdek de restaurants in de Eemhaven

Blijf gezellig overnachten