Overnachten op je eigen boot

Het is mogelijk om op je eigen boot te overnachten in de Eemhaven. Hieronder vind je de praktische informatie. 

 

Faciliteiten

 

De haven biedt plaats aan zowel kleinere boten als grotere boten tot 20 meter lengte, 2 meter diepgang en een vaarhoogte van 7,20 meter.

 

Je kunt vrij gebruik maken van alle faciliteiten (elektra, water, douches, toiletten, vuilcontainers, vuilwaterpomp, oliehoudend waterpomp), maar vanaf 16.00 uur is een vergunning verplicht. Deze vergunning dien je af te halen bij de liggeldbetaalautomaat, nabij het sanitair gebouw. De vergunning dien je zichtbaar te plaatsen aan wal zijde. In de winterperiode is het sanitair gebouw gesloten. Kijk voor informatie op de publicatieborden, halverwege de passantensteiger op de kade en bij het sanitair gebouw.

 

Van 1 april tot 1 november worden de Koppelbrug en de Kwekersbrug dagelijks bediend tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Alleen tussen 16.30 uur en 17.30 uur zijn de bruggen gesloten. DIt in verband met de spits. De brugwachter is te bereiken op (033) 461 57 97. 

 

Overnachten op je eigen boot

 

De havenmeester komt dagelijks meerdere keren langs. Kijk voor informatie op het publicatiebord, halverwege de passantensteiger op de kade en bij het sanitair gebouw.

 

Kantoor haven- en marktmeester: Hof 2, naast de Sint Joriskerk.
Telefoonnummer: (033) 469 50 70.

 

Tarieven 

 

De maximaal te betalen lengte is 20 meter. Het tarief over de periode van 1 april tot 1 oktober bedraagt € 1,20 per strekkende meter en over de periode van 1 oktober tot 1 april € 0,60 per strekkende meter, inclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van genoemde faciliteiten.