Overnachten op je eigen boot

Je bent van harte welkom om op uw eigen boot te overnachten in de Eemhaven. Hieronder vind je praktische informatie. 

 

Faciliteiten
De moderne passantenhaven heeft alle faciliteiten voor een aangenaam verblijf en biedt plaats aan zowel kleinere als grotere boten (tot 20 meter lengte, 2 meter diepgang en een kruiphoogte van maximaal 7,20 meter).

Je kunt direct vrij gebruik maken van alle faciliteiten (elektra, water, douches, toiletten, vuilcontainers, vuilwaterpomp, oliehoudend waterpomp), maar vanaf 16.00 uur is een vergunning verplicht. Deze vergunning verkrijg je door jouw gegevens in te vullen en jouw havengeld(en) te betalen in de “Blue water app” (downloaden in de appstore) of ter plaatsen via de automaat (naast sanitair gebouw).


*In de winterperiode is het sanitair gebouw gesloten. Kijk voor informatie op de publicatieborden, halverwege de passantensteiger op de kade en bij het sanitair gebouw.

 

Tarieven 
Het tarief over de periode van 1 april tot 1 november bedraagt € 1,47 per strekkende meter en over de periode van 1 november tot 1 april € 0,74 per strekkende meter, inclusief de mogelijkheid om gebruik te maken van genoemde faciliteiten.
Het tarief van de camperplaats bedraagt € 12,- per camper, per dag gedurende het gehele jaar (we maken hier dus geen onderscheid in lengte).


*Tarieven 2024

 

Bruggen
Van 1 april tot 1 november worden de Koppelbrug en de Kwekersbrug dagelijks bediend tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Alleen tussen 16.30 uur en 17.30 uur zijn de bruggen gesloten. Dit in verband met de spits. De brugwachter is te bereiken op (033) 461 57 97. 


*In de winterperiode worden de bruggen alleen op afspraak bediend.

 

Contact
De (dienstdoende) havenmeester komt dagelijks meerdere keren langs. Kijk voor informatie op het publicatiebord, halverwege de passantensteiger op de kade en bij het sanitair gebouw.

 

Kantoor haven- en marktmeester: Hof 2 (naast de Sint Joriskerk).
Telefoonnummer: (033) 469 50 70.