Met een lengte van 470 meter, ongeveer 670 stappen en zo’n 100 winkels doet de Langestraat haar naam eer aan. Na een dagje in dit winkelgebied verschijn je op maandag helemaal fresh op werk, van top tot teen gestyled in nieuwe items.

DRESS TO IMPRESS

Sportief, femme fatale, preppy, retro of casual-chic? In de Langestraat vind je alle kledingstukken die nog missen in jouw garderobe - ongeacht je stijl. Bij Reuring scoor je kledingstukken met strakke lijnen die je een minimalistische, clean look opleveren. Statement pieces waarmee jij je onderscheidt, bemachtig je bij Scotch & Soda. Op stap met vriendinnen? KLOOS en Anna van Toor hangen vol met dameskleding van hippe bekende en nieuwe merken. Voor zowel casual als chique herenkleding kun je terecht bij Jac Hensen. Urban looks shop je dan weer bij Jack & Jones en G-Star Raw.

Links: KLOOS, rechts: Reuring

JEANS & PATTA’S

Jeans en schoenen zijn altijd een uitdaging, niet? Daar moet je écht de stad voor in. De perfecte, tijdloze jeans vind je bij Levi’s, Tommy Jeans, Score of Jeans Label. Nu nog de juiste schoenen eronder. Ziengs en SHUZ hebben beide een breed assortiment met allerlei typen schoeisels. Specifiek op zoek naar sneakers? Wandel dan binnen bij Snipes of Foot Locker.

DON’T GET HANGRY

Shoppen is de beste cardio! Na een intensieve shopsessie is het belangrijk om aan te sterken met een goede maaltijd. Keuze genoeg: bij Nul33, Hemels of bijHein geniet je van een knetterlekkere lunch. De beste koffie drink je bij Samen by Livingstone. Een toetje na de lunch kan best toch? Het ijs van San Marco smaakt net als in Italië.

Samen by Livingstone

MAAK JE LOOK AF

Tijd voor de finishing touch. De Langestraat beschikt over een vestiging van het populaire sieradenmerk My Jewellery. Voor luxere items is H!P Juweliers een aanrader. En vergeet je huidverzorging niet! Ga je voor de weelderige geuren van Rituals of de natuurlijke producten van Holland & Barrett?

My Jewellery

FUN SHOPPING

Vergeet niet om nog even een kijkje te nemen bij deze te gekke winkels: de Voetbalshop voor de voetballers onder ons en de Wereldwinkel voor originele, fairtrade kadootjes van over de hele wereld.

NOG EVEN VERDER SHOPPEN? DAT DOE JE HiER:

MARINA'S DUURZAME SHOPROUTE

MARINA'S DUURZAME SHOPROUTE

6X SHOPPEN IN HET MONDRIAAN KWARTIER

6X SHOPPEN IN HET MONDRIAAN KWARTIER

VUL JE TASSEN IN DE KROMME STRAAT

VUL JE TASSEN IN DE KROMME STRAAT