Draag jij graag iets anders dan de massa? Ben je altijd op zoek naar unieke items die niet iedereen al in de kast heeft hangen? Dan is de Krommestraat echt wat voor jou. In dit schattige straatje vind je lokale winkels in authentieke pandjes. Advies nodig? De ondernemers nemen er nog echt de tijd voor je. Bij deze leuke winkels steek je je van top tot teen in een nieuwe outfit.

ROOTS

Van hippe streetwear tot die ene blikvangende jurk: Roots heeft een verrassend assortiment dat nét even anders is dan de kleding die je in ketens tegenkomt. De merken zijn eigentijds, edgy en sexy. Ook mannen kunnen hier terecht voor een casual chic look. Sneakerfan? Je vindt hier unieke modellen! Naar binnen gaan en met lege handen vertrekken is vrijwel onmogelijk.

Las Lunas

Bij Las Lunas staat de personal shopping experience hoog in het vaandel; de koffie staat voor je klaar. Met merken uit Ibiza, Denemarken, Italië, Londen en L.A. ben je verzekerd van unieke items. Of je nu op zoek bent naar een eyecatcher voor dat ene feestje, te gek jasje of stukken om je dagelijkse outfit wat meer oempf te geven. Hier ga je het zeker vinden.  

THE LITTLE SHOP OF COLOURS

Krommestraat - Winkels - Little Shop Of Colours
‘Life is too short to wear boring clothes’, is de lijfspreuk van The Little Shop of Colours. Loop je dit leuke boetiekje binnen, dan begrijp je direct wat ze daarmee bedoelen. Overal zie je kleurrijke jurken met prachtige printjes. Schoenen, hoedjes, tassen, pins, sieraden en fluffy petticoats. Ze hebben er élk denkbare accessoire. Naast kleding vind je er ook geweldige hebbedingetjes om je huis mee op te leuken.

Tip: halverwege jouw shoptrip behoefte om je benen even tot rust te laten komen? Neem plaats in een boot van Waterlijn Amersfoort en laat je meevoeren door de kanalen én prachtige verhalen over de stad. 

Tara Boeddha

Ben je op zoek naar inzichtkaarten vol wijsheden, een edelsteen passend bij jouw persoonlijkheid, een nieuwe yogamat of inspirerende boeken? Bij Tara Boeddha vind je dit alles en meer. Hou er rekening mee dat je dingen tegenkomt waarvan je niets wist dat je ze nodig had in je leven. De raamkristallen bijvoorbeeld, zijn werkelijk prachtig. Je hangt ze voor je raam (duh!) en zodra de zon erdoorheen schijnt, projecteert het kristal kleine regenboogjes op je plafond en muren.

Velvet Music Store

Muziekliefhebbers mogen Velvet Music Store echt niet overslaan. Je vindt er vinyl (nieuw en tweedehands) in alle genres, maar ook cd’s. Wat is nu fijner dan een uurtje neuzen en dan die ene langgezochte plaat vinden. Geen zin om te zoeken? De vakkundige medewerkers helpen je graag.

Neem naast kleding en andere veroverde pareltjes ook wat lekker mee naar huis! Bij Corazon Bakery haal je versgebakken broodjes en zoetigheden. 

LIEVER EEN HAPJE BLIJVEN ETEN IN DE KROMMESTRAAT?