In deze drie winkels scoor je unieke kinderkleding, de zachtste knuffels en het mooiste speelgoed. Met een rondje langs deze drie topzaken maak je jouw kids ongetwijfeld superblij!

Beer & Schaap

Deze kids conceptstore is er voor de allerkleinsten tot maat 140. Er staan drie thema’s centraal: soft, fun & fair. Wollen rompertjes, boxpakjes en strikmutsjes… Daar wil je toch elke newborn het liefst mee inpakken? Wacht maar tot je hun uitgebreide aanbod aan speelgoed, verzorgingsproducten en barnsteen ziet!

 Mooierstraat 4-6
 

Speelpakhuis

Deze zaak heeft genoeg speel-, lees- en knutselgoed om iemand jarenlang zoet te houden! Hun zorgvuldig geselecteerde aanbod bevat een leidraad: Hout & Hip. Dat betekent dat er klassiekers zoals houten hamerbanken zijn, maar ook mooie stapeltorens van hippe merken. Ook de lifestyle-artikelen, zoals servies en rugzakken, zijn te schattig voor woorden!

 Kamp 7

Klompe Dompe

Al veertig jaar dé designer van piepjong Amersfoort: Klompe Dompe! En dan specifiek voor de maten 44 (prematuur) tot en met 176. Tegelijkertijd is het zoveel meer: zowel de kledingmerken als de schoentjes zijn stoer, stijlvol en divers. Cadeautipje: de superzachte Jellycat-knuffels. Zowel voor baby’s als volwassen onweerstaanbaar knuffelig.

 Krankeledenstraat 8