Ben jij te porren voor een stevige portie rock ’n roll of een eclectisch mixje van een DJ? Goed nieuws! In de Amersfoortse kroegen barst het van de livemuziek. In deze vier zaken kom jij aan een maximum aantal decibellen. Ook geschikt voor de muziekliefhebbers met flinke trek en dorst!

 

Boothill Saloon

Sinds 1988 zorgt Boothill Saloon voor een ruig stukje Amerika in Los Amersfoort. Minstens vier keer per maand hoor je hier de beste livemuziek, van lokale helden tot (inter)nationale bekenden. Geniet van rock, punk en alternatieve pop tot onversneden country, folk of blues. Het podium staat hier voor de artiesten met een onvervalste eigen sound.
 Krankeledenstraat 12-16

Miles

Bij Café Miles beleef je het plezier van samen muziek maken en ernaar luisteren. Elke dag van de week! Zo is er iedere maandag ‘Monday Miles’, een vrijblijvende jamsessie waar van alles kan gebeuren. Op de andere dagen staan er echte rasmuzikanten op de planken. Daarnaast ben je hier van harte welkom voor een drankje en een borrelhapje.
 Hof 25

Café de Noot

Dit Hooglandse café straalt naast gezelligheid ook één en al muziek uit. Niet gek dus dat er zowel goede gerechten, vele dranken en verrassende optredens op het menu staan! Ook wordt er hier volop gekaart, gedart en gebiljart. Ben je nog steeds niet overtuigd? Neem dan maar eens plaats op het deels overdekte en verwarmde terras!
 Hamseweg 31

Pitchers

Elke woensdag en zondag vinden nieuwe talenten en gevestigde muzikanten hun weg naar het podium van Pitchers voor een jamsessie. Een ervaren sessieleider mixt en matcht verschillende artiesten en nummers tot een meesterlijke symfonie. Dankzij het intieme karakter van het café sta je als luisteraar pal voor de artiest. En dat zonder duur concertkaartje.
 Groenmarkt 7