Tijd voor jezelf maken in een periode waarin vrijwel alles thuis gebeurt is soms best lastig. Werk, privé en vrije tijd lopen gemakkelijk in elkaar over. Voorheen ging ik voor sport en yoga de deur uit, nu vindt dat allemaal thuis plaats. Of… dat zou ik graag willen. In de praktijk beweeg ik een stuk minder dan voorheen en maak ik ook te weinig tijd voor mezelf vrij. Ja, ik binge toffe series en dat is ook een vorm van me time, maar eigenlijk wordt mijn lijf daar helemaal niet blij van. Local Bindi heeft hiervoor een oplossing bedacht!​

Me time

Bindi Yogalessen Amersfoort DocentBindi verzorgt al een tijdje online yogalessen, maar is onlangs gestart met de onlinecursus Me time. En ik mocht het uitproberen. Zes weken lang ging ik aan de slag met yoga, meditatie en dagelijkse routines. Kostte mij dat moeite? Jazeker, maar je kunt de cursus op je eigen tempo volgen en ook daarna nog zes weken terugkijken en herhalen wat je fijn vindt. Lukt het een paar dagen niet, dan pak je de draad zo weer op. Pfieuw!

Dankzij de herhaling kom je erachter wat voor jou goed werkt. Tijdens de cursus kun je met andere cursisten je ervaringen delen of vragen stellen in de online community. Daarnaast krijg je bij de cursus een e-book en boekentips om je verder te verdiepen. 

Doe het samen

Bindi Yogalessen Amersfoort Lachende vrouwenIk vond het fijn dat ik meer energie kreeg van de oefeningen. Het stilstaan bij mezelf en even uit de sleur van de dag komen, gaf me meer focus en rust. Omdat je zelf kunt kiezen wat werkt voor jou, kun je routines samenstellen waar jouw lijf en mind blij van worden.

Heb je ook zin in tijd voor jezelf? Het enige wat je hoeft te doen is tijd vrijmaken. Bindi heeft alles al uitgedacht voor je. Wat ook helpt is om het samen met een vriendin te volgen. Je kunt elkaar motiveren, bespreken waar je tegen aanloopt en tips uit wisselen. Nieuwsgierig naar de online cursussen van Bindi? Je vindt ze hier. Nu tijdelijk van €249,- voor €35,-.

(Zelf)liefde gaat door de maag

Bindi Yogalessen Amersfoort Vegan FoodHelemaal passend bij me time is zelfzorg. Gezond eten geeft mij altijd een goed gevoel over mezelf. Hoe de dag ook verloopt, dat kan ik dan alvast afstrepen. Bij Bindicafé kun je de heerlijkste veganistische gerechten bestellen. Alles wordt zoveel mogelijk bereid met lokale, seizoensgebonden en biologische ingrediënten.

En ook fijn: het is zeer betaalbaar. Op het menu vind je soep, pasta, curry, de befaamde Bindi burger, salades, bowls, wraps en zoetigheden. Om het nog duurzamer te maken, mag je je eigen bakje meenemen. Maar ze hebben ook een organic take-away bakje voor je. Tip: op de Insta van Bindi vind je de dag specials. 

Net buiten de binnenstad!

Bindi zit net buiten de binnenstad op een plek die zeker de moeite waard is om sowieso eens te bezoeken. Er is namelijk nog veel meer leuks te vinden. Ik verzamelde wat fijne adresjes voor je waar je nu al naar toe kunt.

Tijd voor Amersfoort helpt ondernemers & partners. Dit doen wij belangeloos én kosteloos. Ken jij ook iets lokaals en unieks wat iedereen zou moeten weten? Stuur dan een mailtje naar tijdvoor@amersfoort.nl