In de Krommestraat kun je op ieder moment van de dag terecht voor een waanzig lekkere eetervaring. Geniet van een hypergezond én lekker ontbijtje, proef van de Aziatische keuken, dineer uitgebreid met een goed glas wijn of luidt het weekend in met cocktails!

MADONNA - Gerechten met een knipoog naar Italië

Krommestraat - Horeca - Madonna

We beginnen bij het ontbijt, ook wel de belangrijkste maaltijd van de dag genoemd. Met de açai bowl van Madonna is het zeker je meest gezondste maaltijd. Heerlijk zo’n kickstart! Hou je meer van zoet? Geen zorgen, ze hebben ook wentelteefjes en pancakes. Madonna is trouwens een all-day hotspot. Je smikkelt er ook van een goede lunch, blijft er hangen voor de borrel en dineert er met prachtige gerechten (uit de houtoven). 

Mi-Yao - Een gigantische smaakervaring in het kleinste restaurant van de stad

Krommestraat - Horeca - Miyao

In het kleinste restaurantje van Amersfoort; Mi Yao, kun je genieten van Aziatisch streetfood. Om ter plekke van te smullen of mee te nemen. Naast kleine gerechten - of beter omschreven: onvervalste smaakbommetjes - kun je er ook uitgebreider dineren. Wat dacht je van een kommetje tom kha kai, gevolgd door verse mango salade en een spicy green curry? Sluit je avond af met de dagelijks wisselende happy ending. Om-nom-nóm!

SLOOP - Een uniek concept in Amersfoort!

Krommestraat - Horeca - Sloop

Zin in een avond uitgebreid en sfeervol dineren? Laat je culinair verwennen met het 4, 5 of 6 gangen verrassingsdiner bij SLOOP.  Ze doen hier niet aan voor- en hoofdgerechten. In plaats daarvan krijg je een aantal gerechten voorgeschoteld die voor een bijzondere smaakbeleving zorgen. Ook fijn; ze hebben een zeer uitgebreid wijnassortiment en kunnen je hierin adviseren. Mocht je eens iets anders willen proeven dan weer diezelfde chardonnay.

Ninh BInh - Proef de kracht van de Vietnamese eetcultuur

Phuong Tran, de eigenaresse van Ninh Binh, is geboren in het Zuiden van Vietnam. Ze sloeg op de vlucht voor het Communisme en ontdekte allerlei kooktechnieken tijdens haar tocht door het midden en zuiden van Vietnam. Bij Ninh Binh komen deze authentieke technieken en eetervaringen samen. Zeg nou zelf: wat is lekkerder dan een kom pho vol aroma? Ook smaakavonturiers hebben genoeg te ontdekken: traditie wordt gecombineerd met fusion en innovatieve gerechten. Tip: je drinkt hier ook GE-WEL-DIGE cocktails!

VUL NIET ALLEEN JE BUIK, MAAR OOK JE TASSEN

SHOP EROP LOS IN DE KROMMESTRAAT

SHOP EROP LOS IN DE KROMMESTRAAT

HIER SCOOR JE DE LEUKSTE CADEAUTJES

HIER SCOOR JE DE LEUKSTE CADEAUTJES

OF HAAL NOG EEN SNACKJE VOOR THUIS

OF HAAL NOG EEN SNACKJE VOOR THUIS