Je hoeft geen wereldreis meer te maken om je in the USA te wanen. Of je nou houdt van typische New York cheesecake of toch liever ribs eet, in Amersfoort hebben we het allemaal! In dit blog deel ik zes restaurants waarmee jouw American Dream tot leven komt.

Charlie's Burger 33

Krankeledenstraat 18

Bij Charlie's Burger 33 worden de dingen net wat anders gedaan. De burgers worden bereid met 100% rundvlees en in een open keuken bereid. De ingredienten van de burgers komen bij lokale leveranciers vandaan. Het team van Charlie's Burger 33 gelooft niet alleen in het verkopen van de burgers, maar ook in de ervaring en beleving eromheen. Heb je even geen zin in een hamburger? Dan kan je bij Charlie's ook terecht voor de lekkerste snacks, wraps, salades en munchies.

Rock City Brewing

Mijnbouwweg 15

Ben je een lover van speciale biertjes en barbecueën? Dan is Rock City Brewing vast interessant voor jou. Bij deze brouwerij kan je speciale craft bieren proeven. Deze bieren zijn zelfs door de eigenaren zelf gebrouwen. Daarnaast kan je hier ook smaakvol genieten van een verscheidenheid aan vleesgerechten van de barbecue. Je waant je helemaal in de Amerikaanse style met de goed uitgeruste keuken en de grote BBQ smoker. De brewpub is gevestigd in een prachtig industrieel pand in de Isselt.

Ribsfactory

Hof 1

Begin de avond bij de Ribsfactory met heerlijk gemarineerde ribs of sappige steaks. De naam verklapt hun specialiteit al: spareribs. Geen fan van de ribs? Ze serveren ook heerlijke burgers, kip en sandwiches. Zin in een drankje? Bij de Ribsfactory hebben ze een grote variatie cocktails. De perfecte afsluiter van een dagje Amersfoort of een mooi begin van een leuke stapavond!

Taco Bell

Varkensmarkt 9

Een snelle hap tussen het shoppen door? Geniet van Mexicaanse gerechten bij Taco Bell! Dit Amerikaanse fastfoodketen is oorspronkelijk ontstaan in Californië. Amersfoort is één van de drie locaties in Nederland waar je kan genieten van deze Mexicaanse fastfoodketen. Ofcourse kan je hier genieten van taco’s, maar op het menu staan ook burrito’s, quesadilla’s en nacho’s. 

Dunkin'

Sint Jorisplein 34

Heb je zin in de lekkerste donuts die aangekleed of gevuld zijn met toppings of vullingen? Dan zit je bij Dunkin' gebakken! Op het Sint Jorisplein kan je terecht voor het afhalen van 1 donut of gelijk een doos. Bestel eenvoudig aan de balie of via de zuil. Enjoy!

Liever iets anders?

Altijd op de hoogte en meedoen aan winacties?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief! Tijd voor Amersfoort deelt de laatste updates over nieuwe winkels, festivals, exposities, winacties en foodhotspots.
Meer dan 16.000 Amersfoort-fans gingen je voor.