SLA - NIEUW MOS - Lettuce party

In biologisch warenhuis en supermarkt Nieuw Mos kun je kiezen: neem je hun biologische producten mee je eigen keuken in of laat je de chef van SLA een bowl bomvol groente voor je bereiden? In deze saladebar vind je kleurrijke salades, bowls en wraps aangevuld met een eiwitbron zoals tofu, falafel of kip. De huisgemaakte dressings brengen alle smaken samen. Elke hap is een feestje – ook voor je gezondheid!

 Leusderweg 27

MADE WIT❤LOF - Have you bean there?

Gezonde gerechten bereid met liefde; dat is waar Wit-lof voor staat! Zodra jouw bestelling binnenkomt, gaan de koks aan de slag om de maaltijd vers te bereiden. Het menu beweegt mee met de seizoenen. Zo staan er in de winter stamppotten en stoofgerechten op het menu en voeren ‘s zomers lichtere gerechten de boventoon. Wat dacht je een gevulde gepofte zoete aardappel of een Marokkaanse groentetajine? Mjam!

 Kamp 5

RE5 (REVIVE) - Get fruity with a smoothie

Bij RE5 (lees: Revive) haal je een energieboost in de vorm van een supergezonde smoothie of smoothiebowl. Ze gebruiken overrijp fruit voor extra smaak én omdat ze bewust omgaan met het milieu. De smoothie(bowls) worden vers voor je geblend, zodat ze zoveel mogelijk vitamines en antioxidanten bevatten. Ze zien er allemaal prachtig uit en smaken naar zomer. Als je daar niet vrolijk van wordt!

  Langestraat 59 

DE NIEUWE GRAANSCHUUR - Don't panic, it's organic

De Nieuwe Graanschuur is een verpakkingsarme streeksupermarkt vol biologische producten. Neem dus vooral je eigen bakjes, weckpotten en groentenetjes mee! Je vult hier je potten met allerlei granen en vlokken. Neem vooral ook een duik in het schap met natuurlijke sapjes en wijnen! Tussen het winkelen door strijk je neer voor een kopje koffie en lekkers dat bereid is met ingrediënten uit de winkel.

 Bloemendalsestraat 19