Toffe mannenwinkels In Amersfoort

In deze drie winkels vind je stijlvolle kleding, de lekkerste bieren of allerlei modeltreinen en -auto's. Bij deze mooie zaken is er voor elke man wat moois te vinden!

MISURA SARTORIA - De specialist in maatpakken

Sinds 1890 staat maatwerk centraal in de familie van eigenaar Jimmy Karaaslan. Met maatwerk wordt in deze stijlvolle mannenzaak zowel vakmanschap als op maat gemaakt bedoeld. De personal tailors staan klaar voor jouw specifieke wensen voor een one of a kind of business essential maatpak. @Mannen: voor zowel jouw trouwpak als die van je getuige is dit de place to go!

 Kamp 1

 

BIERWINKEL HOP - Voor de liefhebber van speciaalbier

Van Amersfoorts trots als Rock City en ’t Mirakel tot onontdekte Engelse en Braziliaanse: bij Hop staan er meer dan 500 verschillende bieren op de plank. Of je vriend(in) nu een zytholoog is of (alcoholvrij) bier gewoon lekker vindt: met hun cadeaupakketten maak je iedereen blij! P.S. Tenzij diegene meer van whisky houdt. Dan ga je naar Van Wees op de Leusderweg!


 Achter Het Oude Stadhuis 2

 

MODELTREINCENTRUM - Unieke modeltreinen en -auto's

Ongeacht leeftijd en gender: we kennen allemaal wel iemand bij wie de TRIX 23278 – NS DUBBELDEKSRIJTUIG TYPE DDM2/3-BV 2E KLAS op het verlanglijstje staat. Goed nieuws: in het ModelTreinCentrum zit je op het juiste spoor! Hier moet je zijn voor alles op het gebied van modeltreinen en toebehoren van vrijwel alle merken. Dit is weliswaar geen goedkope hobby, maar wel een hele leuke!


 Krommestraat 16