Wat zoek jij in sport? Conditie opbouwen, je hoofd leegmaken of gewoon plezier maken met je sportmaatje? Met deze sportactiviteiten kom je lekker in beweging en werk je aan je lichamelijke én mentale doelen. En het mooiste? Ze zijn stuk voor stuk fun!

Boksacademie Amersfoort - You're a knock-out

Trek een paar bokshandschoenen aan en ga los tijdens een training bij Boksacademie Amersfoort! Deze boksschool is toegankelijk voor alle leeftijden en niveaus. Je wordt dus niet direct in de ring gegooid. Er zijn diverse trainingen te volgen, waaronder High-Intensity Interval training, Ladies Only Boxing en Klassiek (Olympisch) Boksen. Met elke training vergroot je jouw coördinatie, conditie en zelfvertrouwen. De eerste les is gratis!

 Natriumweg 14

Bikeshop Amersfoort - Wheelie great bike rides

Nieuwe routes ontdekken, de wind door je haren voelen en van heuvels racen: fietsen is heerlijk! Én met een groep nog gezellig ook! Bikeshop Amersfoort organiseert iedere zondag een Social Ride. De route verandert wekelijks. En de snelheid? Die wordt aangepast op de aanwezigen of er wordt opgesplitst in meerdere clubjes. Zo blijft het voor iedereen leuk! Meefietsen? Meld je aan voor de Strava groep.

 Leusderweg 92-96 

BIndI & StudIo Soetra - Yoga-na do it

Bij yogastudio’s Bindi en Studio Soetra leer je meer dan alleen de juiste houdingen. Hier duik je in de filosofie achter de diverse stijlen. Zo vind je niet alleen fysieke, maar ook mentale balans, kracht en flexibiliteit. Wil je op eigen tempo ontdekken welke yogastijl het beste bij je past? Beide studio's bieden abonnementen én strippenkaarten aan.

 Bergstraat 6 / Appelmarkt 3

Step door de stad - This is how we roll

Spring op een knalgele step van Fun Event en flits door de stad. Terwijl jij voor toerist in eigen stad speelt, vliegen de kilometers ongemerkt voorbij. Onze ontdekkingsroute brengt je langs highlights zoals de Monnikendam, biedt fijne pauzemomentjes bij onder meer Het Lokaal en eindigt ontspannen langs de Eem. Ook leuk voor een actieve date!

 Grote Haag 33

Gezellig padellen - Baby got backhand

Wie zegt dat je geen ‘gezelligheidssporter’ kunt zijn? Trommel je vrienden op voor een potje padel en bewijs het tegendeel! Voor padel, wat een beetje tussen tennis en squash in zit, is gezelligheid een vereiste. Je hebt namelijk vier spelers nodig. Padel33 heeft zes buitenbanen in de prachtige omgeving van Park Schothorst. De winnaars trakteren op een drankje achteraf!

 Schothorsterlaan 5

Kom weer op kracht bij een toprestaurant

Kom weer op kracht bij een toprestaurant

Scoor een nieuwe sportoutfIt

Scoor een nieuwe sportoutfIt

Nog niet uItgesport? TraIn lekker door!

Nog niet uItgesport? TraIn lekker door! Activiteiten Amersfoort - hardlopende mannen