Steek je handen uit de mouwen en wek – net als Geppetto – jouw unieke creatie tot leven. Tijdens deze creatieve workshops ontdek je wat voor kunstenaar er in jouw schuilt!

 

IT’S SO FLUFFY! - Tuften bij studio Mr. Bunny

In de knusse studio van Mr. Bunny leer je tuften als een pro. Deze populaire techniek wordt gebruikt om kleurrijke vloerkleden en andere weefsels te maken. Tijdens de workshop gebruik je een tuftgun, waarmee je op hoge snelheid wol door het stoffen canvas schiet. Laat je creativiteit de vrije loop in het ontwerp en realiseer in 4,5 uur jouw eigen fluffy spiegel. Nog gezelliger samen met vrienden!
 Kamp 62

CREATIEF MET LETTERS - Drukken in het Stadsatelier

Stel je voor: de geur van verse inkt in de lucht, je eigen teksten die tot leven komen en het gevoel van een historische pers onder je vingers. Bij de workshop 'Loden letters drukken' in het Stadsatelier maak je kennis met deze eeuwenoude ambacht. Ideaal voor het maken van unieke kaarten, gedichten of zelfs een persoonlijke kalender. Of kies voor andere creatieve workshops, zoals drukken met houten letters of het beoefenen van de Tetra druktechniek. Je gaat gegarandeerd naar huis met een prachtig zelfgemaakt product! Van
 Westreenenstraat 2

VAN PENSEELSTREKEN TOT PIXELS - Workshops bij volksuniversiteit Amersfoort

Laat je niet misleiden door de naam; bij de Volksuniversiteit Amersfoort volg je workshops en cursussen in allerlei richtingen en op verschillende niveaus. Leg het perfecte plaatje vast bij een cursus fotografie, activeer je innerlijke Picasso tijdens het schilderen van stillevens of waag je aan iets nieuws zoals Japans bloemschikken. In elke workshop komen verdieping en plezier samen. 
 Eemplein 71

 

EEN WORKSHOP OM VAN TE SMULLEN - Chocolade maken bij Dr. Chocolate

Ben je gek op chocolade? Dan zijn de workshops van Dr. Chocolate iets voor jou! Maak en decoreer vorm- en doorhaalbonbons of leer de fijne kneepjes van chocoladebereiding. Een goede sfeer en het opdoen van nieuwe skills staan centraal in beide workshops. Het wordt een heerlijke ervaring waarbij je niet alleen smult, maar ook met tijdloze kennis naar huis gaat.

 Mooierstraat 8

nog iets doen?

uit eten na je workshop

uit eten na je workshop

Andere workshops

Andere workshops

Lekker borrelen

Lekker borrelen