Bezoek de Koppelpoort


Tijdens een stadswandeling van het Gilde is een bezoekje aan de Koppelpoort altijd mogelijk: zowel op als in de bijna 600 jaar oude waterpoort. Wil je liever alleen een korte rondleiding door dit iconische monument? Dat kan nu ook! Vanaf 1 oktober tot 1 december stelt het Gilde op de dinsdag en woensdagmiddag de Koppelpoort open.

BeiaardbeKLIMMING


Regelmatig kun je met een gids van het Gilde de Onze Lieve Vrouwetoren beklimmen. Klinkt het bestijgen van 346 treden jou als muziek in de oren? Dan moet je zaterdagmiddag gaan! Naast een prachtig uitzicht geniet je die dag ook van de kunsten van de dienstdoende beiaardier. Een bijzondere ervaring! Misschien is er wel ruimte voor een verzoeknummer!

BIERWANDELING en -proeverij


Tijdens deze tour ontdek je alles over het rijke bierverleden van Amersfoort! Deze wandeling van het Gilde is beslist al leuk, maar het einde van de tour is misschien wel nóg leuker: die eindigt namelijk bij stadsbrouwerij De Drie Ringen. Onder het genot van een van hun lekkere biertjes leer je hier alles over het brouwproces. Leuk èn lekker! Reserveren doe je via: info@dedrieringen.nl

Ga voor meer info en tickets naar www.gildeamersfoort.nl