We vieren Koningsdag nog een keertje thuis. En natuurlijk kun je er thuis ook een keigezellige dag van maken. Zo kun je de vlag uithangen, oudhollandse spelletjes doen in je achtertuin, vlaggetjes op je wangen verven en één van deze toffe Koningsdag activiteiten doen. Bij een goed feestje hoort wat mij betreft ook lekker eten. Maak daarom jouw Koningsdag nog feestelijker én lekkerder met een Koningsdagbox van deze Amersfoortse locals.

Majesteitelijk picknicken

coffee Corazon koningsdag
Het Koningsdagpakket van Corazon is perfect voor een majesteitelijke picknick. Er zit in; stokbrood, olijvenbroodje, smoothies, pastel de nata, verschillende kazen, druiven, wijn, diverse dips en zelfs een Corazon picknickkleedje! Goed om te weten: bestellen kan uiterlijk tot 26 april.

Koninklijk borrelen

Koningsdag lekkers lokaal boxHet Lokaal heeft een koninklijke borrelbox samengesteld vol met lokaal lekkers. De box is vegan, maar ben je dol op kaas of worst dan kun je de box uitbreiden met een worst- of kaasplankje. Daarnaast heeft Het Lokaal ook de heerlijke Bomboloni Reale (oranje desemdonuts) en wortelcake. Bestellen doe je via de website. ⁠

Hieper de piep hoera!

Koningsdag lekkers queensOp Koningsdag viert Queens alweer haar 13-jarige verjaardag. Speciaal voor deze gelegenheid bedachten ze de Royal Treat Box. Vol met heerlijke lekkernijen in de toepasselijke kleuren oranje, rood, wit en blauw. Bestel deze queen of a box hier.

Voor de zoetekauwen

Hou je van zoet? Dan is de box van La Napeloni perfect voor jou. In de box zitten: 3x Napeloni's in de smaken: stroopwafel, chocolade hazelnoot en origineel met pistache stukjes. 2x plakken vanille rollet met aardbeien coulis en room, 2x chocolade aardbeien en 2x triple chocolate cookies. De box is af te halen op dinsdag 27 april.

Rol een kleedje uit

Koningsdag lekkers baristaBarista Café Amersfoort vulde ook een box om thuis van te genieten of tijdens een picknick. Met daarin; een club sandwich, kaasnacho’s met dip, goed gevulde wrap, druifjes, olijven, hun beroemde gedroogde gezouten tuinboontjes en een fles wijn. Reserveren doe je hier.

We zijn benieuwd wat voor feestje jij er thuis van maakt deze Koningsdag. Tag ons in je posts en stories op Instagram of Facebook, dan delen wij die op onze socials. Zo maken we er online samen een keigezellig Amersfoorts feestje van.

Natúúrlijk mag een oranje tompoes op Koningsdag niet ontbreken. Hier scoor je de lekkerste van Amersfoort!