Klaar met winkelen in Amersfoorts shopwalhalla op het Sint Jorisplein? Of gaat jouw shoppingspree nog beginnen en wil je samen met je bestie de broodnodige energie opdoen? Op struikelafstand van dit winkelcentrum vind je verschillende horeca om even lekker aan te schuiven.

Little Italy

Genieten van Italiaanse smaken dat kan bij Little Italy. Hier bestel je een goede espresso, gemaakt van versgemalen bonen uit Italië. Neem er een gebakje bij of blijf lunchen. Na een dag shoppen kun je hier ook genieten van verschillende pizza’s en pasta’s.

Brasserie Cribs

Een ontbijtje pakken of lunchen doe je bij Brasserie Cribs. Kies voor een belegd broodje, gezonde salade of zondig met American pancakes of een taartje. Je kunt er ook blijven dineren en kiezen uit allerlei internationale gerechten.

Van Dijk Noten

Bij van Dijk kun je terecht voor een heerlijke snack tijdens jouw shopping spree. Als je de winkel binnenloopt ruik je direct de overheerlijke geur van vers gebrande noten. Naast lekkers om zelf op te peuzelen kun je hier ook prachtige geschenkpakketen kopen of verse thee en koffie. 

Dunkin' Donuts

Voor een energieshot tijdens al dat winkelen, wip je binnen bij Dunkin' Donuts. Ja, ja, ik weet het, dat is niet zo gezond. Maar soms is het simpelweg een dag waarop een donut noodzakelijk is. Wat is jouw favoriete smaak?

Weten welke winkels je écht niet wil overslaan? Hier vind je de leukste winkels van het Sint Jorisplein.