In ons knusse winkelcentrum Sint Jorisplein, in het hart van de binnenstad, kun je geweldig goed shoppen. Je vindt er een mix van bekende ketens en boetiekjes. Parkeren doe je gemakkelijk in de parkeergarage, zodat je straks na het shoppen al die mooie vondsten zo in kunt laden. Vergeet naast het plein ook de Riddergang en Sint Jorisstraat niet!

Things to love (tijdelijke winkel)

Bij deze Amersfoortse local moét je echt even binnenlopen. Ik kan alvast verklappen dat je niet met lege handen naar buiten zult gaan. Van toffe fashion items, accessoires voor in je huis tot eco vriendelijke beauty producten. Je shopt het allemaal bij Things to love.

Jed

Tijdloze items waar je jaren plezier van hebt, daarvoor kun je bij Jed terecht. Mooi te combineren met elkaar of bij dat ene lievelingsstuk. Zo creëer je in een handomdraai een nieuwe combi. De merken passen bij een casual look op een vrije dag, maar kunnen ook prima op werkdag.

Haibu Experience Center

Ervaar hair & beauty bij de Haibu Experience Center. Ontdek, test en shop de nieuwste producten in de store. Je kunt bij Haibu terecht voor meer dan 15.000 haar- en beautyproducten van 180 merken. Haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten: Haibu heeft het!

Shop till you drop

Ik ben dol op boetiekjes en lokale winkels waar je unieke items scoort. Maar voor basics of dat ene trendy kledingstuk wat je gewoon ook moet hebben, is het Sint Jorisplein dé plek. Zo kun je hier shoppen bij: Vila Clothes, Vero Moda, H&M, MSCH Copenhagen en Sissy-Boy.

Zin om na al dat shoppen een hapje te eten? Daarvoor hoef je niet ver te lopen. Bij deze horeca rondom het Sint Jorisplein kun je neerploffen en smikkelen.