Het is bijna Kerst! Een mooi moment om iemand te verrassen. Ben je nog op zoek naar het ultieme cadeau voor onder de boom? Bij deze winkels in Amersfoort verkopen ze toffe kerstcadeaus om er een gezellige en lekkere Kerst van te maken. 

Heel Holland bakt

Ben of ken jij iemand die zo mee kan doen met Heel Holland Bakt? Dan is dit het perfecte kerstcadeau! Bij De Oldenhof hebben ze de meest bijzondere bakvormen in alle soorten en maten. Met dit cadeau onder de boom krijgt iedere thuisbakker een glimlach op het gezicht!

Harry hanger

Kattenliefhebbers opgelet! Bij Kat & Koffie hebben ze handgemaakte kersthangers uit India. De meeste hangers zijn van Harry, één van de katten die in dit kattencafé rondloopt. Als je er toch bent, kom gezellig lunchen of bestel een lekkere kop koffie.

Kerstraadsels 

Ben je op zoek naar een cadeau voor een echte speurneus? Bij de Spellenpoort verkopen ze een speciale kersteditie van black stories, een raadselspel over een moord die je met elkaar moet oplossen. Hét cadeau voor een raadselachtige Kerst!

Handwerk in de boom

Kersthangers in de vorm van een meloen, kabouter, kikker, macaron of theepot. Je ziet ze tegenwoordig overal: kersthangers van eten, dieren en voorwerpen. Bij Hadaya verkopen ze ornamenten die nergens anders te koop zijn, echt handwerk en eerlijk gemaakt! Een leuk en verantwoord cadeau voor onder de boom!

Klein maar fijn

Bij Kerst hoort natuurlijk het kerstverhaal. Bij de Wereldwinkel hebben ze de mooiste kerststalletjes. Ze zijn handgemaakt, Fairtrade en komen uit Peru. Een origineel kerstcadeau met een mooi verhaal! Op zoek naar andere kerstcadeaus uit verre landen? Neem gerust een kijkje in deze kleurrijke winkel.

Kerstboomkaars

In deze tijd van het jaar is het vroeg donker. We zitten steeds vaker binnen. Hét moment om een kaars aan te steken. Deze kaarsen van Things We Love hebben de vorm van kerstboom, hoe leuk is dat! Een leuk cadeau voor iedereen die het leuk vindt om de woonkamer gezellig te maken met licht en warmte.

Choco!

Chocolade, altijd een goed idee! Leonidas verkoopt heerlijke chocolade figuren in de vorm van een kerstboom en kerstman. Een prachtig pakketje om te geven en om te krijgen! Ze hebben ook een ruim assortiment aan bonbons. Ga vooral een keer langs bij dit bijzondere kleine chocoladewinkeltje op de hoek van de riddergang.

Fijne Kerstdagen!