Verwen je schoon-stief-bonus-groot-moeder dit jaar met lokaal lekkers uit Amersfoort. Om je op weg te helpen maakte ik een handig lijstje voor je. Van een high tea, overnachting in de stad, lief brievenbuspakketje tot een ontbijt voor op bed of lekkers om mee te nemen naar een moederdagpicknick. Waar maak jij haar dit jaar blij mee?

Ontbijt op bed

bakkerij vd meer moederdagBakkerij van der Meer heeft een heerlijke smulbox samengesteld voor een lekker ontbijt op bed met daarin: een aardbeienslof, brioche hartjes, koffiebroodjes, croissantjes, krentenbollen en jam. Je hoeft het alleen nog op bed te serveren met een kus.

High tea

Voor een high tea moet je bij Brood & Zoets zijn. Verwen je moeder met een vers sapje, diverse theesmaken, sandwiches, broodjes, een quiche, huisgemaakt zoets zoals boterkoek, dadeltaart, monchou een warme scone met jam en room. Bestellen kan uiterlijk tot 7 mei.

Voor elke moeder

Localfavs MoederdagLOCALFAVS heeft voor elke moeder wat wils met diverse moederdagboxen. Zo is er een theepakket met chocolade, een pakketje met droogbloemen chocola en een zeepje, een spirituele box, verwenpakket met thee, chocolade en een wax melt. Maar er zijn ook (brievenbus) pakketjes met leuke cadeautjes én lekkers. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

Theefeestje

Theehuisje MoederdagVan cadeauboxen om van te smullen tot verschillende high tea combo’s. Theefeestje pakt uit dit jaar. Of je nu een kleinigheidje wil geven of een complete high tea voor twee personen met een quiche, hartige hapjes, 2 minibolletjes, scones met clotted cream en jam en drie kleine zoete taartjes per persoon. Welke je krijgt is een verrassing. Denk aan carrotcake, chocola, lemon, framboos, appel, anijs, lavendel, walnoot, pistache of monchou.

Hotel Mama

Hoewel moeders oneindig dol zijn op hun klein-stief-bonus-kinderen willen ze ook weleens wat tijd voor zichzelf. Het gezegde luidt niet voor niets ‘fill your cup first’. Het Berghotel Hotel begrijpt dat en stelde een Hotel Mama arrangement samen. Een overnachting van 8 op 9 mei, driegangendiner, ontbijt op bed, high tea uit Jacobs Tearoom en een late check out om 17:00 uur. Zo kan mama weer fris, fruitig en opgeladen al haar onvoorwaardelijke liefde royaal uitdelen aan al haar lievelingsmensen.