Op zoek naar lekkere Sint snacks voor tijdens pakjesavond? Zoek niet verder! Blogger Lysanne heeft er een aantal voor jou op een rijtje gezet. Laat 5 december maar komen!

Sintetaart

Maak jouw pakjesavond helemaal af met een Sinterklaastaart van Anna’s Smaakatelier. Op de website vind je meer informatie over deze twee overheerlijke taarten. Je kan jouw bestelling tot dinsdag 30 november online doorgeven. 

Hop hop hop

Bij bierwinkel Hop hebben ze bieren in alle geuren en kleuren. Speciaal voor het Sinterklaasfeest hebben ze een Tripel Trappel uit België ingekocht. Een aanrader voor liefhebbers van kruidige tripels. De verkoop gaat hard, dus wees er snel bij!

Pindaklaas

Bij de Pindakaaswinkel verkopen ze Pindaklaas Pindakaas. Een flinke tongbreker. Deze tijdelijke smaak is een perfect cadeau voor een echte pindakaasliefhebber. Wil je deze limited edition proeven? Ga deze week nog even langs bij de Pindakaaswinkel op de Langestraat!

Pepernuts 

Ben je op zoek naar pepernoten met een bijzondere smaak, zoals zure matten, crème brûlee, aardbei, appeltaart of tiramisu. Ze hebben het allemaal bij Pepernuts Holland. Bij deze tijdelijke winkel op de Langestraat hebben ze meer dan 50 verschillende smaken, ook gluten- en lactosevrij!

Kan je niet kiezen? Bij Pepernuts Holland verkopen ze proeverijen met meerdere smaken in één pakket. Daarnaast hebben ze kruidnotenbier, kruidnotengranola en nog veel meer. Dat is wel een bezoekje waard!

Chocolade letters van Gula

Gula Delicatessen heeft prachtige gedecoreerde handgespoten letters van hun bonbonmaker. Deze overheelijke letters zijn verkrijgbaar in melk en pure chocolade. Ze worden met de hand opgespoten en vervolgens gedecoreerd met verschillende noten en een marsepeinen roos.

De letters zijn helaas niet veganistisch verkrijgbaar, omdat deze met de hand worden gespoten zit door zowel de pure, de melk en de witte chocolade letters room. Benieuwd wat voor veganistische Sint opties Gula Delicatessen wél heeft neem dan contact op of ga even langs in de winkel! ;)