ALPE DU FLES - ZO 14-04

Maak je klaar voor de gezelligste wielertocht van het jaar: de Alpe du Fles voorjaarsklassieker. Een tot in de puntjes verzorgde fietsdag speciaal voor de bourgondische sportieveling. Trommel je fietsmaten op, maak een keuze uit de fietsroutes van 60 of 90 kilometer en geniet onderweg van warme dranken en verse appeltaart. Bij de finish ontvang je een Alpe Du Fles verrassing!

 Startpunt: Stadscafé Amersfoort

COUNT ME IN

AVONDVIERDAAGSE - MA 13-05 T/M 16-05

Vul je fanny pack met jouw favoriete snacks, warm je stembanden op en loop mee met de Avondvierdaagse! De prachtige routes laten zien wat voor wandelparadijs Amersfoort eigenlijk is. Met afstanden van 5, 10 of 15 kilometer is er een  geschikte afstand voor iedereen. 

ZO GAAT IE GOED, ZO GAAT IE BETER

033 SKATE - ELKE VR VANAF 24-05 T/M 28-06

Altijd al eens midden op de Stadsring willen skaten, longboarden of steppen? Dan mag je 033 SKATE echt niet overslaan! Op het ritme van een live DJ rol je onder begeleiding van verkeersregelaars over het Amersfoortse asfalt. Of je nu een pro bent op wieltjes of gewoon gezellig mee wil skaten; dit is sowieso een goed begin van je weekend!

 Startpunt: Eetcafé ’t Draeckje

THEY SEE ME ROLLING

MARATHON AMERSFOORT - ZA 26-05

Tijdens Marathon Amersfoort word je aangemoedigd door de energie van medelopers, toeschouwers en de muzikale omlijsting die de straten van Amersfoort vult. Of je nu loopt voor je persoonlijke record, als teamuitdaging of gewoon voor de fun, de marathon belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

 Start & finish: Eemplein

BEEN THERE, RUN THAT

REN SNEL DOOR NAAR...

ALTIJD WAT TE DOEN MET DE UITAGENDA

ALTIJD WAT TE DOEN MET DE UITAGENDA Dias Latinos Amersfoort - Foto 2

ONTDEK AMERSFOORT TE VOET, TE FIETS OF TE BOOT

ONTDEK AMERSFOORT TE VOET, TE FIETS OF TE BOOT

4x GEZOND ETEN

4x GEZOND ETEN