Op 9 april hupt de paashaas weer vrolijk Amersfoort door om paaseitjes te verstoppen. Benieuwd wat je nog meer kunt doen, maar beperk je jouw zoektocht graag tot de chocolade-eitjes? Mooi! Wij delen dé Amersfoortse tips voor twee egg-stra speciale dagen.

CARROT CAKE

Dankzij die extra vrije dagen heb jij de tijd om eens wat (dieper) de keuken in te duiken en dat vergeten kookboek achteruit het kastje te vissen. Wat dacht je van carrot cake? Bij Oldenhof haal je alle benodigdheden, inclusief fondant en kleurstoffen, om jouw baksels te versieren met mini-worteltjes en gekleurde eitjes.
Langestraat 77

CHOCOLADEPROEVERIJ

Liever lui dan moe? Dr. Chocolate en Gula Delicatessen maken het je graag makkelijk met een geweldig assortiment van chocola die op je tong smelt. Het enige wat je zelf hoeft te doen, is kiezen – en dat is al moeilijk genoeg! Nodig vrienden uit en maak er je eigen egg-lusieve chocoladeproeverij van.
Mooierstraat 8 / Grote Spui 5A

LENTEPROOF JE HUIS & TUIN

De paasdagen zijn hét moment om jouw huis en/of tuin lenteproof te maken. Haal de zon in huis – of hij nou schijnt of niet! Bij tuincentrum Hartogsveld vind je vrolijkbloeiende binnen- en buitenplanten of scoor je mooie paastakken. Wie knutselt de mooiste paashanger om erin te hangen?
Hogeweg 227d

GEZELLIG GEITJES AAIEN

Geniet van het magische gevoel van pasgeboren diertjes bij Stadsboerderij de Vosheuvel. Sluit vriendschap met de geitjes en knuffel met de lammetjes. De perfect activiteit voor met de kids, maar stiekem leuk voor iedere dierenliefhebber. See you there!
Heiligenbergerweg 187

 

Psstt… nog niet genoeg gesmuld van de Amersfoortse Easter eggs?