ONTDEK TENNIS IN AMERSFOORT

Ben je op zoek naar een leuke en actieve manier om je vrije tijd door te brengen in Amersfoort? Ontdek dan het bruisende tennisaanbod van onze stad! Met verschillende tennisclubs, parken en sportcentra verspreid over de stad, is er voor iedereen, van beginners tot ervaren spelers, wel iets te vinden.

 

Van Mossel Kia Dutch Open

Wanneer: 14 t/m 21 juli 2024
Waar: Tennisvereniging ALTA
Titelhouder enkel: Maximilian Marterer (2023)
Titelhouder dubbel: Manuel Guinard en Gregoir Jacq (2023)

Lees verder
Meer informatie

Bekende oud-deelnemers - Dutch Open

  • Djokovic

  • Martin Verkerk

  • Raemon Sluiter

TENNISVERENIGINGEN IN AMERSFOORT - Check ze allemaal! Klik voor meer info

Met een scala aan tennisclubs verspreid over de stad, is Amersfoort de ideale plek voor tennisliefhebbers om samen te komen, te trainen en te spelen.

 

Of je nu op zoek bent naar een gezellige club waar je nieuwe vrienden kunt maken, of een club met professionele trainers die je kunnen helpen je spel te verbeteren, Amersfoort heeft voor ieder wat wils. Geniet van de sociale evenementen, toernooien en competitieve wedstrijden die deze tennisclubs te bieden hebben.

 

Kom langs bij een van de vele tennisclubs in Amersfoort!

 

 

Djokovic in Amersfoort

In 2006 veroverde de toen nog relatief onbekende Novak Djokovic zijn allereerste ATP-titel op het Dutch Open in Amersfoort. Het bleek het begin van een indrukwekkende carrière voor de Serviër. Toernooidirecteur Hans Felius haalde de 19-jarige Djokovic destijds naar Nederland. Ondanks zijn talent trok de tiener weinig publiek. Toch won hij het toernooi zonder setverlies. Djokovic keerde nooit meer terug op het Dutch Open, maar de band met het toernooi bleef speciaal. Amersfoort was waar het allemaal begon voor de nummer één van de wereld. 

Lees verder

Mis niks van Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's in Amersfoort in je inbox? En op de hoogte blijven van de gaafste sportevenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.