Genieten van heerlijke optredens in de stad

De namiddag breekt aan en dat betekent tijd voor livemuziek! Het is aan jou: lekker rondstruinen en vanzelf op een podium stuiten waar een band geweldig staat te spelen of liever gericht op pad? Hieronder een aantal muzikale voorzetjes. Doe er je voordeel mee of ga zelf op onderzoek uit - een heerlijk optreden is hoe dan ook je eindbestemming. 

 

Laat je verrassen door onze muzikale stad

ALLE WEGEN LEIDEN NAAR FLUOR

Poppodium FLUOR, gevestigd in De Nieuwe Stad, is het grootste livemuziekpodium van Amersfoort. ’s Nachts dimmen de lichten nog iets meer en nemen dj’s de podia over. House, techno, hiphop, dancehall, pop: alle stijlen die het nachtleven zo mooi maken komen hier aan bod in te gekke feestconcepten. Het geluid is top, de lichten hypnotiserend en de decors supervet. Dit is de poptempel van Amersfoort!

Lees verder
Ga op avontuur
Poppodium Fluor - Uit in Amersfoort - Binnenkant

Ook deze muzikale plekken wil je nog ontdekken!

En wat je verder nog kunt doen?

Dwaal vooral verder door de stad en werp bij het passeren van de vele gezellige kroegen een blik naar binnen, want het zou zomaar kunnen dat in café’s als Onder de Linde (de oudste kroeg van de stad!) en ’t Nonnetje op de Groenmarkt (een echt muziekplein trouwens, met in de zomer vaak liveoptredens) toffe, intieme shows te bewonderen zijn.