Prikkel je emoties en gedachten

Gemeente Amersfoort heeft beeldend kunstenaar Joanneke Meester gevraagd haar kunstproject ‘Signs’ uit te breiden voor Randenbroek en Schuilenburg. ‘Signs’ bestaat uit gele verkeerborden waar Joanneke eigen teksten voor bedenkt die zijn geïnspireerd door plekken in de buurt. Misschien heb je al een paar borden opgemerkt? Deze borden en de teksten die erop staan, hebben een speciale band met de plek waar ze zijn geplaatst. Ze zijn bedoeld om emoties en gedachten op te roepen. Bij elk bord kun je jezelf afvragen wat de tekst met je doet. Hoe voel je je? Waar denk je aan? Wat betekent deze tekst voor jou? En waarom denk je dat dit bord juist hier is geplaatst?


* ‘Signs’ is vanaf half september tot half december 2023 op verschillende plekken in Randenbroek en Schuilenburg te zien


Meer weten over Joanneke en haar projecten lees hier de artikelen van Indebuurt & Randebroek en Schuilenburg samen.

Signs | Route Map

Op de plattegrond vind je 14 cirkels waar een geel bord staat. Hier kun je een nummer inzetten. In het boekje vind je 14 lege gele borden. Hier kun je de tekst van het bord in schrijven bij het juiste nummer. Er is geen vaste route. Die bepaal je vooraf zelf of laat je verrassen. Download de printversie.

Lees verder
Download de online route map

SmIle! ☺ - Doe mee met de selfie actie.

Daag andere mensen uit om de route ook te lopen. Stuur je leukste selfie met bord en reactie naar tijdvoor@amersfoort.nl. Deze vind je vervolgens terug in de verzameling hieronder.