Welkom bij Beachweek Amersfoort, waar dé Eredivisie beachvolleybal competitie in Nederland wordt gehouden en waar je zelf terecht kan voor beachvolleybal met je vrienden, familie, buren, bedrijf of school. Je kan ook een heerlijk dagje met de voeten in het zand genieten van een drankje in de zon. Van 2 t/m 7 juli transformeert het Hoefkwartier in Amersfoort zich tot het epicentrum van het beachvolleybal. Kom ook en beleef een heerlijk sportief dagje uit! 

 

START JE ZOMER IN HET HOEFKWARTIER

 

 

WAAR EN WANNEER?

Waar? Disketteweg 10, Hoefkwartier in Amersfoort
Wanneer? 2 t/m 7 juli 2024
 

Bereikbaarheid
Reis je met het openbaar vervoer? Het sportveld ligt op vijf minuten lopen vanaf station Amersfoort Schothorst. Op 6 en 7 juli rijden er tussen Amersfoort Centraal en Baarn geen treinen, maar bussen. Lees meer op ns.nl of plan je reis via 9292.nl.

 

Kom je liever met de auto? Parkeren kan bij P+R Amersfoort/Station Schothorst. Plan je route via 9292.nl. Maar met de fiets is natuurlijk het makkelijkst! Er zijn genoeg plekken gemaakt om je fiets te stallen.
 

PROGRAMMA

Dinsdag 2 juli Scholen
Woensdag 3 juli Scholen / BSO en Bedrijven
Donderdag 4 juli Scholen / BSO en Bedrijvenavond
Vrijdag 5 juli Scholen / BSO en Switch Buurtbeach (19:00 - 22:00)
Zaterdag 6 juli Eredivisie Beach (10:30 - 19:00) en Switch Jeugdbeach (12:00 - 15:00)
Zondag 7 juli Eredivisie Beach (10:30 - 18:00) en Switch Beach (09:00 - 18:00)

VIER JE ZOMERAVOND IN HET ZAND VAN HET HOEFKWARTIER

Wat dacht je van een potje beachvolleybal of beachtennis terwijl het zomerzonnetje straalt en na afloop lekker relaxen in een strandstoel met een heerlijk koud drankje? Klinkt heerlijk toch? Tijdens de Beachweek Amersfoort zit je helemaal in de strandsfeer. Van donderdag t/m zondag kan je heerlijk genieten van een hapje en een drankje met je voeten in het zand.

 

 

Lees verder

WAT IS ER TE DOEN TIJDENS BEACHWEEK AMERSFOORT - <- SWIPE ->

SCHOOL EN BSO ON THE BEACH

Wil jij met jouw klas of groep eens wat anders doen dan de dagelijkse school of BSO dag? Dan is er van dinsdag 3 tot en met vrijdag 5 juli de mogelijkheid om met jouw klas of groep langs te komen op de beachvelden. Sportivate verzorgt een leuke leerzame ochtend of middag waar je op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met beachvolleybal. Schrijf je in

 

SPORTIVATE BEDRIJVENAVOND

Stap uit de alledaagse werksfeer en ga samen met jouw collega's de gezonde strijd aan tijdens de Beach Bedrijvenavond op donderdag 4 juli! Neem het op tegen andere bedrijven en geniet van een heerlijk avondje Volleyballen en gezelligheid! Is die sportiviteit niks voor jou? Kom mee met je team en schreeuw je collega's naar de overwinning! Uiteraard kun je ook een heerlijk drankje halen of mee BBQ-en voorafgaand aan het toernooi! Schrijf je in

 

SWITCH BUURT-, JEUGDBEACH & SWITCHBEACH

SWITCH BUURTBEACH

Stel op vrijdag 5 juli een team samen van minimaal 4 en maximaal 6 spelers met familie, vrienden, buren, of een mix daarvan en schrijf je in. Tijdens de wedstrijden wordt er 4 tegen 4 gespeeld en mogen er maximaal twee competitiespelers per team meedoen. De kosten bedragen € 25,- per team. Schrijf je in 
 

SWITCH JEUGDBEACH

Jongens en meisjes mogen op zaterdag 6 juli hun skills laten zien in twee categorieën: A&B of B&C. De A&B speelt 2 tegen 2 en de B&C jeugd speelt 4 tegen 4. Het toernooi duurt van 12.00 tot 15.00 uur. De kosten bedragen € 10,- per team. Schrijf je in
 

SWITCH BEACH

Op zondag 7 juli kunnen de sportieve senioren meedoen bij zowel de mannen als de vrouwen in drie verschillende categorieën (Hoog, Midden of Laag) om te strijden voor de prijzen. Er wordt 2 tegen 2 gespeeld. Het toernooi duurt van 9.00 tot 18.00 uur en de kosten bedragen € 35,- per team. Schrijf je in

 

BETCITY EREDIVISIE BEACHVOLLEYBAL

Op 6 en 7 juli 2024 vindt de BetCity Eredivisie Beach plaats in Amersfoort! Het evenement is gratis en toegankelijk voor iedereen. Of je nu komt om de topspelers in actie te zien, zelf wilt deelnemen aan activiteiten of gewoon wilt genieten van de sfeer, iedereen is welkom! Geniet van een drankje met je voeten in het zand terwijl je kijkt naar het beste wat het Nederlandse beachvolleybal te bieden heeft. Op zaterdag van 10:30 - 19:00 en op zondag van 10:30 - 18:30. Kom kijken! 

Moedig de helden van de tour aan!

Wil jij de toppers van het Nederlandse Beachvolleybal aanmoedigen? Tijdens de BetCity Eredivisie bewonder je de helden van de Nederlandse Beachvolleybal competitie. Zien we jou daar in de eerste week van juli? Bekijk de volledige lijst van deelnemers.

Lees verder
Bekijk het deelnemersveld

Word vrijwilliger!

Wil jij deze zomer je steentje bijdragen aan onze Eredivisie evenementen? Vul dan hier je gegevens in en meld je aan als vrijwilliger. Hopelijk verwelkomen wij jou dan snel met de voeten in het zand!
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOEGANKELIJKHEID

Het doel tijdens Beachweek Amersfoort is om iedereen een onvergetelijke en veilige dag te bezorgen. Daarom streven we ernaar om het terrein voor iedereen toegankelijk te maken.
 

  • Deelnemers van alle leeftijden, achtergronden en niveaus zijn van harte welkom. Dit betekent dat er een veilige en respectvolle omgeving wordt gecreëerd waarin iedereen zichzelf kan zijn en kan deelnemen aan activiteiten op zijn of haar eigen tempo en niveau.
  • Het terrein waar de beachsportweek plaatsvindt, is toegankelijk voor rolstoelgebruikers en mensen met andere mobiliteitsbeperkingen. De ondergrond bestaat uit vlakke betegelde- en grasgedeelten. 
  • P+R Amersfoort Schothorst is gelegen tegenover het terrein, waardoor het terrein zowel met het openbaar vervoer als met de auto gemakkelijk te bereiken is.
  • De toegang tot de wedstrijden van de Eredivisie Beach en de fanzone tijdens het weekendprogramma is gratis, waardoor iedereen kan genieten van de sfeer en de sport.

 

VRAGEN?

Voor vragen over de Beachweek kan je mailen met ninja@sportworx.nl. Heb je vragen over de onderdelen van Sportivate? Neem dan contact op met event@sportivate.nl. Wil je meer weten over Switch Beach, dan kan je terecht bij h.schneider@switchbeach.nl

 

Mis niks in Amersfoort

Wekelijks de leukste to do's en hotspots in je inbox? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.