Koningsdag in Amersfoort vieren we samen. Jong en oud komen samen om de verjaardag van de koning te vieren. Wij hebben alle tips en must-visit locaties voor je op een rijtje gezet. Of je nu wilt dansen op de beste muziek tijdens Koningsnacht, unieke vondsten wilt scoren op de kleedjesmarkt óf gewoon wil genieten van de feestelijke sfeer. Amersfoort is the place to be! 

 

    

 

KONINGSNACHT AMERSFOORT ♛ - Sluit aan bij een van de Koninklijke feestjes!

Tijdens Koningsnacht komt de stad tot leven met muziek, dans en gezelligheid. Het is de perfecte opwarmer voor de grote dag. Ontdek de beste feestjes en locaties waar je samen met vrienden de nacht door kunt dansen.

ALLE KLEEDJESMARKTEN OP EEN RIJTJE

De leukste KONINGSDAG TIPS - Van muziek tot rommelmarkten

Koningsdag is meer dan alleen feesten; het is een dag vol tradities, cultuur en saamhorigheid. De verschillende kleedjesmarkten in Amersfoort zijn hier perfecte voorbeelden van. Slenter langs de kraampjes, vind dat ene unieke item waar je al zo lang naar op zoek bent en geniet van de lokale lekkernijen. Het is een dag waarop iedereen samenkomt en deelt in de feestvreugde. 

DE LEKKERSTE ORANJE TOMPOUCEN VAN AMERSFOORT

Als je aan Koningsdag denkt denk je natuurlijk aan... Oranje tompoucen! Maar waar kun je deze zoete lekkernijen het beste halen? 

Lees verder
ORANJE BOVEN
Blog Koningsdag tompoucen Amersfoort - header

Waarom Koningsdag Amersfoort een must-visit is

Iedereen die Koningsdag in Amersfoort heeft gevierd, zal het je vertellen: er heerst een ongeëvenaarde sfeer. Misschien is het de historische schoonheid van de stad, de vriendelijke mensen of simpelweg de oranje gekte die iedereen samenbrengt. Wat het ook is, Koningsdag in Amersfoort moet je minstens één keer in je leven ervaren hebben. En wie weet, misschien wordt het wel een jaarlijkse traditie.

 

Sluit je aan bij de oranjezee

Koningsdag in Amersfoort is niet alleen een feest, het is een ervaring die je deelt met duizenden anderen. Het is een dag waarop we allemaal even gelijk zijn, verbonden door onze liefde voor oranje en ons gevoel van nationale trots. Dus trek je mooiste oranje outfit aan, sluit je aan bij de oranjezee van mensen en maak deel uit van iets bijzonders.

Ben je klaar om Koningsdag 2024 in Amersfoort onvergetelijk te maken? Wij wel! Laten we er samen een ongekend feest van maken. Amersfoort wacht op je.


 

Last van FOMO?

Nooit meer met onze nieuwsbrief! Meld je aan het ontvang wekelijks de leukste to do's in je inbox.
Al meer dan 10.000 Amersfoort-fans gingen je voor.