Een weekend om nooit meer te vergeten!

Yeaaahhhh! Het UITweekend is eindelijk terug van weggeweest. Op 11 en 12 september kun jij je culturele hart ophalen in onze Keistad en vieren we de opening van het culturele seizoen met alle bekende Amersfoortse cultuurmakers. Met een divers programma is er voor ieder cultuurtype iets te beleven. Ready, set, let's go. ;-) 

 

Welk cultuurtype ben jij?

Een ding is zeker: tijdens het UITweekend ga jij je niet vervelen. Met zoveel leuks is het lastig kiezen, daarom helpen we je een handje. Klik op het cultuurtype dat het beste bij jou past en ontdek de leukste to do's tijdens dit culturele weekend in Amersfoort. Jij bent een...
 

    

 

 

Of ga zelf op onderzoek uit en kies een evenement dat bij je past

 

 

Hi Diehard Cultuursnuiver, - Dit is iets voor jou...

33 monumenten bekijken in Amersfoort op 11 en 12 september? Daar zeg jij geen nee tegen. Bekijk daarom eens het programma voor de Open Monumentendagen. Dit jaar zijn er twee nieuwe monumenten bijgekomen en kun je overal gratis binnen hobbelen. Krijg je al cultuurkriebels? Wij wel!

 

3x waarom jij naar de Open Monumentendagen wilt

 

 

Hi Ontdekkingsreiziger, - Dit is iets voor jou...

Geen avontuur is te gek voor jou en je laat je dan ook graag verrassen. Het is maar goed dat Rondje van de Stad 3 gloednieuwe routes heeft samengesteld die jij kunt lopen vanaf 12 september. Speciaal op 12 september word je langs de routes verrast door live-acts. Dus kies een route, loop, scan en geniet van wat Amersfoort op het gebied van kunst en cultuur te bieden heeft! Of wandel ze gewoon allemaal... ;-)

 

3x waarom jij het Rondje van de Stad wilt wandelen