Sorry, deze activiteit is niet meer beschikbaar

StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort

Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Amersfoort. Op zaterdag 15 juni neemt verhalenvertelster Louise Wandelaar je mee op een anderhalf uur durende tocht vol avontuurlijke sagen en legenden.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de vertelster de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Sluwe boeven, dappere burgers, heiligen, geesten en keientrekkers: je komt ze tijdens deze bijzondere stadswandeling allemaal tegen. Louise vertelt het verhaal van Amersfoort met vaart, humor en liefde voor de stad. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail Theaterwandeling Amersfoort begint op zaterdag 15 juni 2024 om 15:30 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Prijzen

  • € 17,50

Locatie