Na meer dan 10 jaar uitgebreid toeren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze …

Na meer dan 10 jaar uitgebreid toeren wordt AC/DC UK beschouwd als de beste AC/DC tribute van Europa. Met hun energieke live shows beslaan ze alle tijdperken van het AC/DC oeuvre, van ‘High Voltage’ uit 1976 tot ‘Black Ice’ uit 2008. Woon je een show van AC/DC UK bij, dan kun je rekenen op een berg aan hits. Denk aan Thunderstruck, Back in Black, Highway to Hell, Rock & Roll Damnation etc. Maar de hardcore AC/DC fan wordt ook niet vergeten met songs op de setlist die je normaal niet zo snel live hoort. Een show van AC/DC UK staat garant voor een knallende show waarbij het dak eraf gaat, of zoals de band zelf zegt: “A high voltage rock n roll show!”. Met ook nog eens een geniale Angus Young sound en look-a-like is dit de AC/DC tribute bij uitstek.

SUPPORT
Als support neemt de band MEATELLICA mee. Met hun missie ‘a tribute for all…’ mikken ze op een zo groot mogelijk bereik van luisteraars. MEATALLICA selecteren zorgvuldig de beste nummers, variërend van de razende intensiteit van ‘Lux Ӕterna’ tot het meeslepende epische ‘One’. De setlists omvatten ook tijdloze klassiekers zoals ‘Enter Sandman’ en ‘Master of Puppets’, evenals de diepgravende pareltjes zoals ‘Fade to Black’ of ‘The Unforgiven’. Of je nu houdt van de vroege thrash-metal explosiviteit van Metallica of jezelf liever verliest in de meer mainstream getinte nummers van de latere albums, MEATALLICA biedt een unieke ervaring die al je zintuigen zeker weet te prikkelen.

Wanneer

  • Vrijdag 13 december 2024 20.00 - 23.30 uur

Prijzen

  • Voorverkoop € 29,25

Locatie