Another Kind of Blue | Digital Twin

Contact

Flint
Coninckstraat 60
3811 WK Amersfoort
Plan je route

vanaf jouw locatie

Alles en iedereen heeft een digitale tweeling. Denk aan computersimulaties voor grote bouwwerken, of virtuele prototypes voor nieuwe auto’s. Maar ook jij hebt er één – in de vorm van alle data die over jou is verzameld. Vaak denken wij als mens dat we die digitale kopieën volledig in de hand hebben. Maar is dat wel zo? Wie beïnvloedt uiteindelijk wie? De nieuwe avondvullende dansvoorstelling Digital Twin van dansgezelschap Another Kind of Blue geeft een inkijkje in deze ontastbare tweelingwereld en verkent het overlappende, maar vooral ook prikkelende gebied tussen het digitale en het fysieke.

Uniek aan deze voorstelling is dat er naast de ‘gewone’ podiumversie in een select aantal theaters tegelijkertijd ook een versie van de dansvoorstelling in virtual reality (VR) wordt gespeeld. In deze VR-versie ervaar je de voorstelling vanuit een geheel ander perspectief en word je nóg meer ondergedompeld in de digitale tweelingwereld.

Wanneer

Prijzen

  • van € 25,00 tot € 32,00 Extra kosten: € 1,- administratiekosten per kaartje met een maximum van € 5,- per bestelling. Garderobe en een drankje tijdens de pauze of na de voorstelling (indien er geen pauze is) zijn inbegrepen in de toegangsprijs.

Locatie